Mačva dočekuje Spartak

U 16. kolu Super lige Srbije

U 16. kolu Super lige Srbije fudbaleri Mačve sastaju se sa ekipom Spartaka na domaćem terenu u subotu od 13 sati.

Šef stručnog štaba crveno- crnih Darko Tešović optimista je pred poslednji meč pre dvonedeljne pauze.

-Mačva dobro zna svoj cilj i tako se i ponašamo. Naša ekipa je sastavljena od dobrih i iskusnih igrača, ima i mladih momaka koji tek treba da dođu na superligašku scenu i uz rad i strpljenje rezultati neće izostati. Idemo od utakmice do utakmice i imamo pravo da se nadamo da ćemo protiv Spartaka odigrati dobru utakmicu pred našim navijačima- naveo je Tešović.

Prvotimac Ivan Obrovac očekuje da će meč imati pozitivan ishod za domaćine.

-Bitno je da u utakmicu uđemo strpljivo i jako i da ponovo zabeležimo trijumf, kao u prethodnoj utakmici. Želja nam je da na reprezentativnu pauzu odemo zadovoljni, kako bismo se i na tabeli učvrstili bliže play of poziciji. Ekipu Spartaka poznajemo, sa njima smo pre petnaestak dana igrali u Kup takmičenju, pre toga u prvenstvu i u obe utakmice su nam se provukli, tako da je vreme da naplatimo to i nadam se da ćemo u tome uspeti u subotu- rekao je Obrovac.

Mladen Lazarević smatra da samo dobrim pristupom, kao u prethodnoj utakmici može da se očekuje pozitivan ishod.

-U nekim utakmicama smo imali situacije da u poslednjim minutima primimo gol. Kroz ove dve nedelje sa novim šefom stručnog štaba pokazali smo da se mnogo toga promenilo, igramo od prvog do poslednjeg minuta, traži se pas igra, što se videlo i u poslednjoj utakmici, gde smo postigli golove u poslednjem minutu prvog i na kraju drugog poluvremena. Poznajući trenera Spartaka koji je nekada bio i naš trener uveren sam da će meć biti težak. Uz podršku publike, mislim da ćemo doći do povoljnog rezultata- poručio je Lazarević.

Osim povređenog Đokovića, svi ostali konkurišu za sastav tima. Blagajne se otvaraju od 11 sati, kada i kapije stadiona.

D.D.

Exit mobile version