Mačva dočekuje Radnik

U 20. kolu Super lige Srbije

Poslednju utakmicu u ovom deluprvenstva na domaćem terenu fudbaleri Mačve odigraće protiv Radnika izSurdulice u nedelju od 13 sati. Želja šefa struke Darka Tešovića je da crveno-crni pred dvomesečnu pauzu šabačku publiku obraduju bodovima.

-Naš cilj je uvek pobeda, ali to ne zavisi uvek od nas, već i od protivnika. Ekipu Radnika mnogo dobro poznajemo i u utakmicu ulazimo sa mnogo motiva, a najbitniji je taj sportski, da se pobedom oprostimo od domaće publike. Momci su svesni psihološkog značaja utakmice za predstojeći period- istakao je Tešović.

Golman Dušan Puletić veruje da uz podršku publike ishod utakmice biti pozitivan za Šapčane.

-Radnik je takmičarska ekipa, koja zna da igra na rezultat, ima jasan cilj na terenu i siguran sam da ni mi nećemo ostati dužni šabačkoj publici. Daćemo sve od sebe da upišemo nova tri boda, jer kada smo mi pravi na terenu, pobeda se ne dovodi u pitanje, bez obzira na to ko je protivnik- rekao je Puletić.

Prvotimac i strelac izjednačujućeg pogotka na prethodnoj utakmici sa Vojvodinom Nenad Jovanović smatra da će prednost domaćeg terena biti odlučujuća.

-Radnik dobro poznajemo, kvalitetna su ekipa, ali pošto mi igramo na našem terenu, oni se ništa ne pitaju, tako da mislim da je sve do nas. Pozivam ovom prilikom sve navijače da nas podrže u što većem broju i da se oprostimo do proleća na pravi način- naveo je Jovanović.

Blagajne se otvaraju na dan utakmice od 11 sati, kada se otvaraju i kapije stadiona. Osim povređenog Ristivojevića, svi ostali igrači konkurišu za mesto u timu.

D.D.

Exit mobile version