Mačva dočekuje Radnički na svom terenu

U 11. kolu Super lige Srbije

11. kolu Super lige Srbije u subotu od 18 sati fudbaleri Mačve sastaju sa sa ekipom Radničkog iz Niša na domaćem terenu, a želja stručnog štaba i igrača je da pred svojom publikom dođu do važnih bodova, istaknuto je na konferenciji za novinare u sredu.

Šef struke Mačve Dragan Aničić kaže da crveno- crne očekuje još jedna u nizu teških utakmica, imajući u vidu da je protivnik poslednjih godina u vrhu našeg fudbala.

-Igrački kadar je mnogo promenjen u odnosu na prošlu godinu, ali su ipak uspeli da dovedu iskusne igrače sa mnogo utakmica u Super ligi. Najveća opasnost nam preti od Nermina Haskića, koji je prošle sezone bio i prvi strelac. Imaju izuzetno brze igrače po bokovima, Čumića i Kneževića. Sam podatak da je i Erik Jirka, koji je igrač Crvene zvezde na pozajmici, praktično rezerva u tom timu, govori o snazi ekipe. Još jedna stvar karakteristična za utakmice sa Radničkim kod nas je da moramo biti strpljivi, jači od nekih okolnosti koje možda u pojedinim trenucima nisu fudbalske, ali na meni je da spremim ekipu za to. Očekujem da igrači pruže ono što su pokazali u drugom poluvremenu protiv Crvene zvezde. Ako budemo uspeli u tome da budemo agresivni pre svega i da ubrzamo igru, onda se možemo nadati i dobrom rezultatu. Pozvao bih publiku da nas podrži u što većem broju, njihova pomoć nam je zaista preko potrebna, pogotovo u ovoj utakmici. Potrudićemo se da na ovu pauzu koja sledi odemo u dobrom raspoloženju- naveo je Aničić.

Prvotimac Marko Jevtić smatra da ih očekuje izuzetno teška utakmica protiv ekipe u vrhu tabele.

-Vredno treniramo, cele nedelje se spremamo za protivnika iz Niša. Potrudićemo se da sledimo dogovor sa trenerom, ući ćemo čvrsto i jako u svaki duel i nadamo se da pobeda neće izostati. Pozivam sve ljubitelje fudbala i Mačve, naše verne navijače, da nas podrže u subotu na veoma važnoj utakmici- podvukao je štoper Mačve.

Utakmica počinje u 18 sati, a blagajne se otvaraju dva sata ranije. Na ulazima će se nalaziti i kutije za prikupljanje humanitarne pomoći za lečenje četvorogodišnje Helene Gavran u inostranstvu, kojoj je neophodna operacija tumora u Francuskoj.

D.Dimitrijević

Exit mobile version