Mačva dočekuje Mladost iz Lučana

U 22. kolu Super lige Srbije

Prvenstvo Super lige Srbije nastavlja se u subotu, kada u 22. kolu ekipa Mačve dočekuje Mladost iz Lučana na svom terenu. Utakmica se igra od 14 sati.

Šef struke crveno- crnih Darko Tešović izrazio je nadu da je pred Mačvom dobro proleće. Pripreme su odrađene kvaliteno i uspešno, po utvrđenom planu i programu. Ekipa je spremna, u punom sastavu i svi će, osim Lazara Ivića, koji zbog parnih kartona neće biti u mogućnosti da igra, konkurisati za sastav u narednom susretu.

-Ekipa Mladosti je među najstarijim i najiskusnijim u ligi. U prvoj utakmici smo pobedili, ali ovo je jedna specifična situacija za nas. Momci su odgovorili svim zahtevima koje smo pred njih postavili u pripremnom periodu. Toliko su se dobro pokazali, tako da sam na slatkim mukama da biram, jer zaista svako od njih opravdano može da igra u prvom sastavu- smatra Tešović.

Prvotimac Dejan Babić ocenio je da je Mladost kao ozbiljnu ekipu u kojoj ima iskusnih igrača.

-Njihova pozicija na tabeli nekoliko godina unazad garantuje tvrdu i tešku utakmicu. Nadam se da će nas veliki broj navijača bodriti sa tribina, a mi ćemo se potruditi da ispunimo njihova očekivanja i da ostavimo bodove u Šapcu- naveo je Babić.

Marko Mijailović, koji igra na poziciji desnog beka i štopera, očekuje tešku utakmicu protiv iskusne i čvrste ekipe.

-Dobro smo odradili pripreme i ispunili zahteve koje je trener pred nas postavio. Budući da sam novajlija u timu, stručni štab, uprava i igrači su me lepo prihvatili. Verujem da ćemo dati sve od sebe da ostvarimo svoj cilj, a to je pobeda- poručio je Mijailović.

Blagajne sa radom počinju na dan utakmice u 11 sati, kada se otvaraju i kapije stadiona.

D.D.

Exit mobile version