Mačva dočekuje Javor- Matis

U 18. kolu Super lige Srbije fudbaleri Mačve sastaju se u subotu od 13 sati sa ekipom FK „Javor- Matis“ iz Ivanjice na domaćem terenu, koju su u prethodnom susretu kao gosti savladali ubedljivim rezultatom 0:4. 

Šef Stručnog štaba FK „Mačva“ Dragan Aničić naveo je da se sastav obe ekipe promenio u odnosu na početak prvenstva, te da će i u startnoj postavi Mačve izostati pojedini igrači.

-Ova utakmica je svakako važna za nas, jer će nas pobeda dovesti korak bliži sredini tabele. Razmišljamo pozitivno i sigurno je da želimo da ponovimo dobru igru u Ivanjici i da probamo da na domaćem terenu zabeležimo pobedu. Protić i Pejović imaju parne kartone i oni sigurno neće nastupiti u utakmici, ali ja verujem u sve igrače i nadam se da i momci koji će igrati takođe imaju veru u sebe. Nikad nemam dilemu ko će da igra, već ko će da sedi na klupi, jer svi momci pokazuju takav kvalitet da mogu da igraju u startnoj postavi- rekao je Aničić.

Strelac jednog gola u gostima protiv Ivanjice bio je Jordan Jovanović, koji se nada uspehu i u ulozi domaćina.

-Očekuje nas važna utakmica, jer bi nam pobeda i osvajanje tri boda doneli mir pred pauzu u prvenstvu. Javor je ekipa koju krasi spoj mladosti i iskustva, tražiće svoju šansu, ali mi smo na svom terenu i uz dobar pristup igri, rezultat neće izostati. Pripremali smo se cele nedelje za ovu utakmicu, verujem da smo spremni i da ćemo obradovati šabačku publiku pobedom- naveo je Jovanović.

Prvotimac Lazar Vladisavljević pozvao je navijače da u što većem broju podrže ekipu u fer i korektnoj utakmici.

-Javor je neugodna ekipa sa kojom nas očekuje teška utakmica. Ne smemo da se opuštamo, bez obzira na to što smo ih u prethodnom susretu savladali ubedljivim rezultatom- rekao je Vladisavljević.
Biletarnice na stadionu Mačve počinju sa radom od 11 sati, kada se otvaraju i kapije stadiona. U skladu sa Zakonom o policiji Republike Srbije, ovlašćeni službenici Ministarstva unutrašnjih poslova u Šapcu fotografisaće i snimati posetioce i učesnike.

D.Dimitrijević

 

 

Exit mobile version