Mačva dočekuje Dinamo

U prvoj utakmici plej aut dela takmičenja fudbaleri Mačve igraju protiv ekipe Dinama iz Vranja na svom terenu u subotu u 19 sati. Sa 16 bodova, crveno- crni trenutno zauzimaju 4. mesto u donjem delu tabele, dok protivnik ima šest bodova manje i sedmi je na plej aut tabeli.

Šef struke Darko Tešović ističe da su spremni za predstojeći susret, te da im loše vreme ne smeta.

-Očekuje nas sedam veoma bitnih utakmica, posebno ovaj susret protiv Dinama  pred našom publikom koja je željna dobre igre i pobeda Mačve. Vreme, koje je uslovno rečeno lošije za fudbal, može da bude i te kako dobro za nas. Teren je dobar, ekipa je spremna. Vrlo sam zadovoljan dosadašnjim igrama mojih momaka i njihovim ponašanjem. Imperativ je pobeda, igra će biti borbena, po čemu je Mačva prepoznatljiva. Ekipa Dinama je pokazala da u ovom prvenstvu  može dobro da igra, ali  imaju velike oscilacije, tako da ćemo pokušati da iskoristimo  njihove mane- ističe Tešović.

Prvotimac Nenad Gavrić kaže da Mačva ima spremnu taktiku da ugrozi protivnika.

-Ekipa će dati svoj maksimum i preko 100 odsto snage, kako bismo pozitivnim rezultatom otpočeli ovu fazu takmičenja. Sa nova tri boda sigurno je da ćemo lakše disati i još motivisaniji dočekati narednih šest isto tako važnih i teških mečeva. Pozivam navijače da budu brojni na tribinama, jer nam njihova podrška znači mnogo i pomaže da dođemo do željene pobede- navodi Gavrić.

Branislav Marković smatra da Dinamo ima veoma kvalitetne pojedince u svom sastavu, te da su kao ekipa veoma borbeni.

-Naš zadatak je da ih sprečimo  da iz Šapca odnesu bodove. Podrška navijača nam znači, energija koju nam šalju sa tribina je dodatan motiv, posebno u teškim situacijama- ističe Marković.

Tešoviću na raspolaganju neće biti jedino Tošić, zbog parnih kartona, dok svi ostali konkurišu za mesto u timu. Blagajne na dan utakmice sa radom počinju u 17 sati, kada se otvaraju i kapije stadiona.

D.D.

Exit mobile version