Mačva dočekuje Dinamo iz Vranja

U 25. kolu Super lige Srbije

U 25. kola Super lige Srbije Mačva dočekuje ekipu Dinama iz Vranja u sredu od 16 sati na svom terenu. Pobeda u ovom susretu poslednja je šansa Šapčanima da konkurišu u borbi za plej of.

Šef struke crveno- crnih Darko Tešović smatra da je došao trenutak da dobra igra i zalaganje konačno budu nagrađeni golovima pred domaćom publikom.

-Sam podatak da su u poslednja tri meča golmani bili igrači utakmice govori kako je ekipa Mačve igrala. Individualni kvalitet igrača nije došao do izražaja, pa tako iz dobre igre i izgrađenih akcija nije bilo rezultata. Verujemo da se prošla utakmica sa onoliko šansi bez gola nikada više neće ponoviti. Igra se još 14 utakmica, ali sutrašnja je ključna u borbi za plej of. Svi igrači su spremni i konkurišu za mesto u timu. Svesni su značaja utakmice za publiku, klub, ali i za sebe. Dolazi nam motivisana ekipa koja prethodna tri meča nije izgubila, ali spremni smo da ih dočekamo- rekao je Tešović.

Prvotimac Predrag Jeremić smatra da ih očekuje teška utakmica, budući da je Dinamo vezao tri meča bez poraza.

-Svesni smo da ni u Šapcu neće želeti da ostave bodove. Pobedili su u dve utakmice dobre protivnike, na svom terenu su uzeli bod Radu i jasno nam je da će utakmica biti zahtevna u svim aspektima. Bez obzira na to, imamo svoj cilj, pobeda je imperativ i siguran sam da smo svi spremni da damo sto posto kako bismo osvojili sva tri boda- naglasio je Jeremić.

Vezista Lazar Ivić smatra da bi pobeda vratila samopouzdanje ekipi koja igrom to i zaslužuje.

-Nije nam bitno da li će igra biti lepa ili ne, jedino je važno da upišemo pobedu i nova tri boda, koja su u ovom trenutku ključna. To je važno i kako bi se podiglo samopouzdanje ekipe. Želeo bih da pozovem navijače da nas podrže i da se na kraju svi zajedno radujemo bodovima- naveo je Ivić.

Blagajne na dan utakmice sa radom počinju u 14 sati, kada se otvaraju i kapije stadiona.

D.D.

Exit mobile version