Mačva dočekuje Crvenu zvezdu

U 13. kolu Super lige Srbije

U 13. kolu Super lige Srbije u nedelju fudbaleri Mačve sastaju se sa Crvenom zvezdom na svom terenu. Utakmica se igra od 16.30 sati uz direktan prenos na Televiziji Arena sport.

Novi šef struke Mačve Darko Tešović prvi put će predvoditi tim crveno- crnih. On je istakao da, bez obzira na kratko vreme provedeno sa igračima, u tome neće tražiti alibi, te da šabačkom superligašu niko ne može oduzeti pravo da se nada bodovima u susretu sa crveno- belima.

-Veoma sam zadovoljan ekipom, za koju sam uveren da sa postojećim gračkim kadrom može da postigne rezultat protiv Crvene zvezde. Za klub kao što je Crvena zvezda ne treba da trošimo reči, ali i ona ima svoje vrline i mane, tako da ćemo pokušati da iskoristimo mane, a da sputamo vrline. Sve je u glavama. Mi hoćemo da odigramo dobru utakmicu, koliko nam to bude dozvolio protivnik. Trudićemo se da budemo, jaki, čvrsti, disciplinovani, da publika vidi da Mačva ima dobar tim koji može da se suprotstavi Crvenoj zvezdi- rekao je Tešović i dodao da očekuje  pravi fudbalski spektakl i pun stadion.

Prvotimac Nenad Gavrić rekao je da je pred Mačvom teška utakmica, ali da ona ništa manje teška neće biti ni za protivnika.

-U svojim redovima imaju pojedince poput Babića, Srnića, Jovančića… Predvođeni su vrhunskim trenerom Milojevićem koji je ostvario odlične rezultate i prošle godine u Ligi Evrope, kao i ove, plasmanom u Ligu šampiona. Pozivam navijače da dođu u što većem broju da nas podrže sa tribina i da se nadamo bodovima- naveo je Gavrić.

Miloš Adamović naveo je da očekuje pun stadion, jer su utakmice protiv takve ekipe uvek atraktivne za posetioce, ali i za njih kao igrače.

-Očekuje nas koliko teška, toliko i lepa utakmica za nas. Najlepše utakmice za igranje su kada dolaze Zvezda i Partizan i uveren sam da će i ovog puta pun stadion uživati u kvalitetnoj utakmici. Dokazali smo i u Kup utakmici da nema nepobedivih i da i mi kao autsajderi „na papiru“ možemo da pobedimo jednu veliku Crvenu zvezdu. Očekujem dobar ambijent i nadam se osvajanju boda, možda i tri. Našu šansu vidim i u tome što je Zvezda u sredu odigrala utakmicu protiv Liverpula, pa im motivacija verovatno neće biti na istom nivou nakon tako značajnog susreta- navodi Adamović.

Prodaja ulaznica na biletarnicama na stadionu Mačve na dan utakmice počinje od 10 sati. Cene su: Zapad 1.000 dinara, Istok 500 i Jug 400 dinara. Ulaz je besplatan samo za decu mlađu od 10 godina, osim na Zapadnoj tribini, zbog ograničenog broja mesta (ulaz plaćaju svi). Deci do 16 godina dozvoljen je ulaz samo uz punoletnog pratioca. Navijačka grupa Crvene zvezde biće smeštena u sektor za goste na Istočnoj tribini, a ostalim pristalicama crveno- belih preporučuje se da kupuju ulaznice za Istočnu tribinu. Fudbalski savez Srbije je ovaj meč proglasio utakmicom visokog rizika, pa je preporuka da se na utakmicu dođe što ranije, kako bi se izbegle gužve na ulazima. Kapije stadiona otvaraju se dva sata pre početka meča.

D.Dimitrijević

Exit mobile version