Lista „Jelena Milošević- Novi tim za Šabac“ predala kandidaturu za lokalne izbore u Šapcu

Pajić: Kandidujemo se ne samo sa obećanjima, već sa jasnim rezultatima

Lista „Jelena Milošević- Novi tim za Šabac“ predala je danas Gradskoj izbornoj komisiji kandidaturu za predstojeće lokalne izbore u Šapcu.

Predsednik Pokreta Zapadna Srbija Nemanja Pajić izrazio je zahvalnost svima koji su potpisima podržali listu i onima koji su to planirali da učine, ali nisu uspeli da stignu.

-Dostojanstveno, s poštovanjem i strpljenjem smo prikupili potpise podrške, upravo zato što naš novi tim donosi novi program za sugrađane, baziran na svemu što smo već uradili. Zapadna Srbija prvi put kandiduje ženu za gradonačelnicu. Ubeđen sam, po podršci koju imamo, da će ona to i biti. Mi se kandidujemo ne samo sa obećanjima, već sa jasnim rezultatima u prethodnom periodu, jer smo bili faktor stabilnosti u otvaranju novih radnih mesta, poboljšanju poslovnog okruženja u Šapcu, sportu, kulturi, mnogo sredstava iz Evropske unije zahvaljujući dobrim projektima je došlo u naš grad i to ćemo nastaviti u budućem periodu. Verujem da će Grad Šabac prvi put u istoriji dobiti gradonačelnicu, Jelenu Milošević- naveo je Pajić.

Kandidatkinja za gradonačelnicu Jelena Milošević podvukla je da su u pozitivnoj atmosferi, organizovano i dostojanstveno prikupili potpise podrške sugrađana i zahvalila svima koji su prepoznali rad novog tima za Šabac.

-Naš tim nudi mnogo toga što ćemo u narednom periodu predstaviti našim sugrađanima. Ključne tačke našeg programa su zdrav život u bezbednom gradu, razvoj sela i ulaganje u selo, dobri uslovi za našu decu u vrtićima i školama, stavaranje atmosfere u kojoj Šabac postaje sjajno mesto za život. Tim za Šabac čini grupa profesionalaca koji odgovorno i povećeno obavljaju svoj posao, kojima je Šabac u srcu i zaista verujem u našu snagu- podvukla je Miloševićeva.

D.Dimitrijević

Exit mobile version