LIČNI STAV: HANIBAL KOVAČ

Vučić i telali

 

Zar stvarno verujete da Vučićevi telali, Lončar, Stefanović, Gašić i nadasve Vučićević mogu i smeju da bilo šta javno izgovore, a da ne pitaju svoga velikog gazdu?! Bez njegovog konačnog odobrenja nema iskakanja iz autoritarnog i diktatorskog sistema. Vučić je čovek preko koga sve prelazi i ne sme da bude nikakvih disonantnih tonova u odnosu na one koje je sam on, najbolji i neponovljivi, iskomponovao. Dakle, Vučić nema problem da svome glasnogovorniku Vučićeviću kaže da je u pitanju državni udar i ko je glavni izvođač istog, te da je reč o sprezi stranih službi sa Nikolićem, SPS-om, tajkunima i nesretnom Zoranom. A tek ti Rodići i ostali medijski mafijaši što mu život zagorčavaju! Međutim, Vučić ima i keca u rukavu, veliki adut protiv državnog udara, u vidu TV „Pinka“ i jednog instrumenta, široj javnosti poznatog kao poligraf. Taj njegov „istinomer“, čini se da je patentiran proteklih meseci u kuhinji njegovih poslušnika, a da savršeno funkcioniše, dokazao je Vučić sam, glavom i bradom. Neki dan je sam sebe detaljno propitao na tom poligrafu i na sva postavljena pitanja, kako kaže Stefanović, odgovarao je sa „NE!“, ŠTO ZNAČI DA JE GOVORIO ISTINU, A POLIGRAF JE TO POTVRDIO. Poligraf je čudo neviđeno i jedino merilo istine i laži u našoj zemlji, kažu Vučić i njegovi naprednjaci. Sam premijer se zgrozi na svakoga ko ne pristane da ga saslušaju na tom instrumentu koji odvaja žito od kukolja i istinu od laži. Vučićev poligraf je patentiran i predlažem da se uvede u sve institucije, javna preduzeća, a, Boga mi, i u prosvetne ustanove, tj. škole!

Da je vrag odneo šalu oko državnog udara potvrdio je i Stiven Sigal, čuveni oskarovac i nobelovac koji će lično i personalno obučavati naše specijalne jedinice, a iz ljubavi prema Srbiji, navijati za Partizan. Jeste, znam, Vučić je zvezdaš i kao kontra težu Sigalu, čujem, dovodi u našu Srbijicu Čaka Norisa, budućeg zvezdaša, ljubitelja pravde, zdravog života i večitog treninga. Spremljen je transparent „NORISE ČAČE, SRBIJA ZA TOBOM PLAČE!“

P.S.

Zato će se i Zorani doakati jer njih dvojica, Sigal i Noris sa Vučićem na čelu su jači od njenog ličnog i personalnog trenera, onog čuvenog policajca!

Ma,….i ona će na poligraf…kao bela lala…(Au, Milo, šta nam uradi! Što nas ovako potpali!)

Exit mobile version