Laži i manipulacije članova Srpske napredne stranke

KAD, KAKO I GDE SE ZARAZIO VUJKOVIĆ M. BRANKO?

Potpuno je neshvatljivo to što rade članovi Srpske napredne stranke u Šapcu. I to u trenutku kada svojim lažima i manipulacijama sve više komplikuju situaciju sa koronavirusom i nanose veliku štetu zdravlju građana.

Još pre nrdelju dana postavili smo pitanje vd direktoru Zavoda za javno zdravlje da nam odgovori da li je pozitivan na koronavirus. I pozvali ga da prošeta ulicama Šapca i pokaže da to nije istina. (Mada su naše informacije uvek proverene i tačne)

Naravno to ne bi trebalo da predstavlja problem niti da bude sramota pa zato je nerazumljivo zašto je čelni čoveke institucije koja treba da brine o zdravlju građana sakrio istinu. Ali, umesto da pokaže čestitost i lekarsku etiku Vujković M. Branko, preko svojih javnih i lažnih fejsbuk profila okomio se na komadanta Štaba za vanredne situacije i brojnim lažima učinio sve da mu još više zakomplikuje situaciju i spreči ga da kvalitetno obavlja svoj posao.

I, upravo, od zaraženog Vujković M. Branka i Aleksandra Pajića – kandidata, koji je već ranije dao svoj nemerljiv doprinos u širenju zaraze, kranula je lavina lažnih optužbi na račun Nebojše Zelenovića u kojima ga oni optužuju da je baš on namerno proširio koronavirus kako bi još malo ostao na vlasti. Počelo je nabrajanje nekih manifestacija koje su se pre izbora, dakle u vreme kada se po celoj Srbiji „šenlučilo“ i proslavljala velika pobeda nad koronavirusom, organizovale, uz odobrenje nadležnih državnih institucija, u Šapcu.

 

Čemu ovolike naprednjačke laži?

Naprednjaci nisu, još uvek, uspeli da materijalizuju izbornu krađu i preuzmu vlast u Šapcu. A kako vreme prolazi sve veći broj građana shvata kakva bi nas nesreća zadesila ako bi se to desilo. Naravno, i veliki rad i nadljudski napori Nebojše Zelenovića u borbi sa koronavirusom ali i sa naprenjačkim lažima i sabotažama počela je da „otrežnjuje“ građane a to ne ide na ruku ni kandidatu ni onom koji bi stvarno trebao da vlada.

To im je pomutilo, i onako oskudnu, pamet pa više ne znaju šta rada. To, naravno ne bi bio nikakav problem da tim svojim štetočinskim delovanjem najstrašnije ne ugrožavaju zdravlje građana Šapca. Ali i građana Mačvanskog okruga.

 

Kome verovati?

Stvarno, kome u ovom trenutku verovati? Nebojši Zelenoviću koji se bori i radi za dobrobit svih građana i od koga svakodnevno dobijamo pravovremene i tačne informacije ili vd direktoru i kandidatu koji šire laži ali i koronavirus po gradu i pokušavaju da za taj „zločin“ protiv zdravlja građana okrive nekog drugog.

Evo, recimo, ja hoću da poverujem i vd direktoru i kandidatu. Samo da mi argumentovano i istinito objasne gde su i kako su se baš oni zarazili koronavirusom. Od koga i na kojim to tačno „Zelenovićevim“ manifestacijama?

Ili je zaraza nastala u prostorijama Srpske napredne stranke u noći „velikog preska“.

Takođe, neshvatljivo je i zašto ćute medicinski radnici jer sam duboko ubeđen da bi oni mogli da daju mnoge odgovore! Kad bi hteli, ili smeli!

A na vama je, poštovani čitaoci, da sami, svojom glavom, razmislite o svemu ovom i donesete ispravan zaključak. I da postupite na pravi način kad za to dođe vreme.

Ivan Kovačević

Exit mobile version