Kvantni skok u ambis

Rijaliti Srbija

Lažov na mestu predsednika države, nakon što je velemajstorski pokrao izbore u decembru počivše 2023. godine a u januaru ove u Švajcarskoj, u Davosu gde se održavao svetski ekonomski samit, u nekom parku gde li, pravio Sneška (po sopstvenom priznanju treći put u životu), održao je performans u formi konferencije za medije bez prava bilo koga da postavlja pitanja u Predsedništvu pod nazivom „Skok u budućnost 2024-2027“.

Bili su nazočni njegovi glavni poltroni, ulizice, pioni i svakorazni bašibozluk pokupljen sa ulice, iz podruma i biračkog mesta i spiska, kako koji. I pričao je priče najveći lažov u istoriji zemlje Srbije, bajke za laku noć zdravom razumu, obećavao avione, kamione, stadione i nove puteve i železnice, i metro (opet) i veće plate i penzije i put u Evropu i Rusiju i Kinu i na Mars onim letećim automobilima u kojima za ručak služe pileće nogice za desert a sve u periodu od četiri godine što znači za vreme dok je on jošte predsednik i glavni baja u tamnom vilajetu.

Crtao je po (kineskoj) tabli okoreli štreber koga niko nikada nije iskreno voleo (šmrc, šmrc), najbolji student Pravnog fakulteta (kada bi se zajebavali) koji krši Ustav i zakone države na čijem je čelu gotovo svakodnevno, sabirao i množio k’o sumanut i na kraju svog izuzetno smornog obraćanja (a svako mu je takvo) podvukao crtu i ispostavio račun, kome drugom do nama ovdašnjim nevoljnim stanovnicima ovog sirotišta od države, koji iznosi manje-više cirka 18 (i slovima: osamnaest) milijardi evrića! Mašala. Alal vera. Bravo. Toliko će ovu državu, ovo društvo i nas građane koštati ova zajebancija pod kodnim imenom „Skok u budućnost“.

Napredni kriminalci nameravaju da po ko zna koji put opljačkaju građane naše zemlje ponosne za brdo para kroz pranje novca (kao u Bgd-u na vodi), nameštene tendere, neviđenu korupciju i otimačinu i tako prigrabe još veću moć, političku, ekonomsku i svaku drugu e da bi zauvek ostali na vlasti, javno ili u senci, sasvim svejedno.

Nije važno što se ni pola tih olako datih obećanja koje Lažov sipa poput munje neće ostvariti, to i nije poenta ovog najnovijeg sluđivanja ionako poludelog naroda, važno je da lopovska napredna ekipa ostvari profit i uveća svoje enormno bogatstvo a podanicima sleduju mrvice sa stola novokomponovane elite po sistemu „3 ‘iljade za gospođu“, parizer po „boljoj ceni“, vaučeri za jedno noćenje u nekoj banji i slične trice i kučine jer zaboga „nije beg cicija“.

Lako je prevariti prost, glup, neobavešten i pokvaren puk, raju koja za bolje ne zna i neće da zna, hipnotisane jadnike i jadnice koji gledaju „Zadrugu“ i slušaju neprestana obraćanja Vođe, oni bolje i ne zaslužuju. Babetine koje više vole AV-a nego sopstvenu decu, ucenjeni radnici beskičmenjaci u javnim preduzećima, ološ koji ne radi svoj posao u policiji, pravosuđu i drugim državnim institucijama, sirotinja koja prodaje veru za večeru za jednu crvenu i sendvič koju kao stoku vodaju po mitinzima SNS-a i biračkim mestima da tamo gde ne stanuju glasaju za Jednog i Jedinog i svi oni naprednjački funkcioneri po provinciji gde izigravaju harambaše i ugledne građane a u stvari su lokalni šerifi bez stida i srama, sav taj talog koji je poput fekalija izronio na površinu naše stvarnosti u poslednjih 12 godina kao i svi oni koji žmure jer im je suviše strašno ono što bi mogli da vide i oni koji su hrabri samo na društvenim mrežama a na opravdanim protestima protiv nepravde ih nigde nema i naročito oni koji bi morali da rade u korist građana a ne nosilaca vlasti bilo gde a oni spavaju ili sarađuju sa mafijom, svi oni, svi mi smo prevareni i neka smo.

Dozvolili smo da zlo naraste do neslućenih razmera i mi a ni bilo ko drugi ga ne može više zaustaviti. Oni „napredni“ to i ne žele a mi ostali nemamo ni snage ni volje za borbu nakon toliko izgubljenih bitaka. Psihopata koji obavlja funkciju predsednika Republike će opet i opet i iznova da leči svoje frustracije i komplekse iživljavajući se nad celim narodom do besavesti i nazad. E, ali, rođaci, samo što više nema nazad, čuli ste šta poručuje Glavna Hulja – samo napred, u budućnost, hop i skok pravo u ambis!

A sve po zakonima kvantne fizike i mehanike, pa ko živ a ko mrtav do 2027. kada nastupa kraj istorije. Do tada ćemo imati monumentalni fudbalski stadion bez publike, metro bez stanica jer Srbija ne sme da stane, još najmanje jedan Beograd ali ne na vodi već u svemiru, EXPO će večno da traje kao i zlatno doba, neće biti izbora pa samim tim ni problema sa istim – ono čega nema ne može da se ukrade, i ono malo preostalih pametnih, kvalitetnih i poštenih ljudi će napustiti svoju domovinu i sreću potražiti negde tamo daleko a ovde će ostati naprednjačka fukara i njoj pripadajuće budale, ružičaste televizije i teletabisi koji tamo rade i najveći lažov u istoriji ove nesretne zemlje na brdovitom Balkanu će ostati sve dok tamo gde se donose odluke o sudbini „sirotih malih hrčaka“ tj. ubogih država i naroda kao što je Srbija i njeni stanovnici ne odluče drugačije.

A kada će to biti kao i u slučaju Đekne, niko ne zna.

Piše: Dragan Karalazić

 

Exit mobile version