“Kreni – Promeni” živi

Uspeli smo. Sakupili smo potrebnih 900 evra za produženje rada online platforme za peticije i slanje mejlova. Zahvaljujući vašim donacijama koje ste poslali preko naše stranice za donacije sakupili smo dovoljno novca za narednih godinu dana rada platforme.

Donacije “Kreni – Promeni”

Sećam se doktorke koja je Nikoli objašnjivala kako je studentska peticija sa protestom spasila Polikliniku. Svoje prijateljice, profesorke univerziteta, Ljilje koja mi objašnjava kako smo “učinili čudo” sa peticijom koja je za manje od 24 časa prešla 15.000 potpisa. Nismo uradili nikakvo čudo, peticija je bila samo način da čujemo glas svih vas kako bismo sačuvali jednu kulturnu instituciju staru 125 godina. Ljudi koji potpisuju peticije, učestvuju donacijama, koji dolaze na proteste su oni koji prave čuda. I da bi se ta čuda desila jedan čovek nije dovoljan. Nebitno je ko se pojavio na TV-u, ko je održao govor, promene se dešavaju zahvaljujući svakom od nas. 

Narednih godinu dana imamo platformu da svi zajedno pravimo neke sjajne promene. Nadam se da ste se odmorili za praznike. Mi smo odmah nakon praznika planirali šta ćemo raditi naredna 4 meseca. Kampanjom koja sledi želimo da otvorimo pitanje odlaska mladih i pravo na glasanje naše dijaspore. Istovremeno, spremni smo da zajedno sa vama reagujemo na svaku nepravdu.

Hvala svima vama koji izlazite na proteste, uplaćujete novac za bilbord sa plućima i funkcionisanje rada online platforme, kao i vama koji potpisujete peticije i delite ih na društvenim mrežama. Vi ste ti zbog kojih ideja “Kreni – Promeni” živi. 

Da bi se nešto promenilo svako od nas mora da se pokrene. I neki možda u početku ne veruju, drugi i kada se promene dešavaju negiraju i napadaju. Ali te promene se dešavaju. Promena zavisi od svakog od nas, jer Ti si ta promena. 

https://kreni-promeni.org/donacije/

Savo Manojlović i Tim “Kreni – Promeni”

P.S. Donacijama svih vas napravili smo billboard, kupili ozvučenje i nastavili da se svi zajedno krećemo ka nekim novim promenama.

Exit mobile version