„Koš klub“ od sredine aprila spreman za sportiste i rekreativce

20160401_133341

Rekonstrukcija terena „Koš kluba“ ušla je u završnu fazu i polovinom meseca bi ovo kultno sportsko mesto trebalo da primi prve sportiste i rekreativce. Zamenik gradonačelnika Šapca Nemanja Pajić posetio je danas radove na postavljanju gumene podloge na ovom terenu.

-Ono što je najvažnije je da je „Koš klub“ naš, jer se vratio građanima Šapca i dobija obrise koje treba da dobije. Trenutno su radovi na prvoj podlozi ovog tipa ikada rađenoj u Šapcu. Drago mi je da će konačno Šapčani moći da koriste ovaj teren i to u ovom mesecu. Ovo će biti multifunkcionalan teren na kome će moći kao nekada da se održavaju projekcije filmova, zatim razne priredbe, ali i da se ovaj teren koristi u službi građana za razne druge sadržaje- rekao je Pajić.

Ukupna vrednost investicije je 13,6 miliona dinara a završetak radova je planiran za polovinu aprila.

-S prvim toplim danima smo počeli sa radovima na izlivanju gumirane podloge, a ostali su nam još završni radovi na tribinama i postavljanje stolica i koševa, kao i spoljno uređenje terena. Forma „Koš kluba“ je ostala ista a jedina izmena je da dva metra od aut linije ne sme biti nikakvih prepreka. Mi smo to ispoštovali  i sada po svim standardima na ovom terenu mogu da se igraju zvanične utakmice- rekao je direktor JP „Sportski centar“ Dragan Nikolić.

Exit mobile version