Koncesija za auto put Donji šor – Ruma

Ministarska Zorana Mihailović, posetila „opštinu“ Donji šor

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Republike Srbije posetila je, danas, buduću opštinu Donji šor. Poseta je upriličena kao podrška lokalnim članovima SNS-a za predstojeće izbore za Savete mesnih zajednica u Šapcu.

Kako, “nezvanično”, saznajemo ministarka je obećala da će, odmah posle izbora, mesna zajednica Donji šor postati Opština a kao podrška novoformiranoj Opštini ministarka Zorana Mihalilović uručila je budućoj predsednici ove opštine Zorici Žegarac ugovor o koncesiji za izgradnju auto-puta Donji šor – Ruma.

Ovim je potvrđeno da se Vlada Republike Srbije na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem iskreno zalaže za ravnomeran razvoj cele teritorije republike Srbije i da će ovaj kraj napokon dobiti dugo očekivanu saobraćajnicu.

Brojni članovi lokalne Srpske napredne stranke su sa oduševljenjem pozdravili “gest dobre volje” ministarke i obećali da će učiniti sve da lista “Aleksandar Vučić – mi volimo Donji šor” ubedljivo pobedi na predstojećim izborima kako ovaj Ugovor o koncesiji ne bi ostao “obećanje ludom radovanje”

(Prilozi za knjigu 50 godina “Čivijade”)

Exit mobile version