Koliko košta poslušni odbornik u Šapcu?

CIFRA OD KOJE PAMET STAJE

Tvrtka Pajic&Pajic, narodski rečeno „oneredila je motku“. Zato što su bahati, nadobudni, glupi, bezobrazni… I umesto da tom istom motkom dobiju po leđima tvrtka Pajić&Pajić nastavlja dalje. Još bestijalnije.

Kako „Podrinske“ nezvanično saznaju danas su  kumovi Pajić (Nemanja) i Vujković M. Branko (ozbiljan kandidat za gradonačelnika Šapca) zatražili „blagoslov“ od centrale iz Beograda da kupe, za neverovatnih 50.000 evra po odborniku, četiri odbornika iz starog saziva Skupštine grada Šapca i na taj način obezbede skupštinsku većinu.

Ejjjjjjjjjj (Sulejmana othranila majka), 50.000 evra za jedno dizanje ruke!

Kako naš izvor, iz SNS-a, tvrdi tvrtka Pajić&Pajić je, ostavkama čestitih članova GIK-a, ostala bez mogućnosti da uskoro osvoji vlast u Šapcu. Jedino rešenje da se nešto promeni je sazivanje starog saziva Skupštine grada na kojem bi se izabrali novi članovi GIK-a, pre svega član Ruske stranke što bi im bilo dovoljno da dobiju većinu u GIK-u i da tako na „silu“ okončaju izbore. Međutim, okreni – obrni, kako su izračunali i za ovakvu varijantu im je neophodno da „pridobiju“ još četiri odbornika.

Pa kud „ode june nek ide i uže“ razmišljaju ovi iz tvrtke Pajić&Pajić pa su rešili da još jednom „debelo“ odreše kesu i da za jedno podizanje ruke plate poslušnom (nemoralnom) odborniku neverovatnih 50.000 evra.

Pa sad, poštovani čitaoci ali i svi sugrađani, vidite šta naprednjaci u Šapcu rade da bi nasilno došli na vlast. Jer građani tako hoće!

Zato svi vi koji ste svoj glas dali (prodali) tvrtki Pajić&Pajić za 1.000, 2.000 ili više dinara ili ste glasali zato što volite Vučića razmislite malo o tome kakvi ste „papani“ ispali i kako ste se za malo para prodali. Kako vreme odmiče cene sve više skaču i evo stigle su do neverovatnih 50.000 evra.

Sada, kada se zna da odbornička poslušnost vredi 50.000 evra, osnovano se postavljaju sledeća pitanja:

  1. Koliko su, za svesno činjenje kriminalnih radnji, dobili članovi GIK-a koji pristaju da rade sve ono što im tvrtka Pajić&Pajić naredi?
  2. Koliko i šta su, za „moralnu“ podršku dobili lokalni lideri SPS-a i SRS-a?
  3. Koliko i šta su za neprirodnu koaliciju sa SNS dobili oni koji će biti odbornici „Novog tima za Šabac – Jelene Milošević“?
  4. Koliko i šta je za koaliciju sa SNS dobio „borac“ za ekologiju „Evropske zelene partije“?
  5. Koliko i šta je za koaliciju sa SNS dobio „lovac“ iz Ruske stranke“?
  6. Koliko će evra, za podizanje ruke, dobiti odbornici Zapadne Srbije iz starog saziva?
  7. Čijim parama naprednjaci sve ovo plaćaju?
  8. Kakvu će korist od svega ovoga imati građani Šapca?
  9. Ima li pilota u aviJonu?

Dakle, kako naš izvor tvrdi tvrtka Pajić&Pajić planira da za sredu sazove sednicu starog saziva Skupštine grada Šapca pod uslovom da obezbede još četiri „sigurna“ glasa. A da li će to uspeti i ko će se svoju ruku debelo „omastiti“ saznaćemo uskoro. Ni sreda nije tako daleko.

Ono što je u svemu ovome tragikomično je činjenica da svi oni koji su se prodali naprednjacima govore da to rade zato što poštuju „volju građana“. I zbog Šapca. Za budućnost Šapca. Za našu decu. Ali i za 50.000 evra, nečijih para koje će svi građani Šapca na kraju platiti, i ko zna šta još.

A onda, na sve ovo, kažu „narod je stoka“!

Ma, nije narod stoka, stoka ne glasa!

NIJE SVE TAKO CRNO KAO ŠTO IZGLEDA! MNOGO JE GORE!

Ivan Kovačević

Exit mobile version