Kokodakanje Vučićevih „Kokošaka“

ATAK NA ZDRAVU PAMET, ONIH KOJI TU PAMET IMAJU

Taktika Vučićevog marketinškog tima nalik je ponašanju seoskih kokošaka. Znate već onu priču čije je jaje bolje, pačje ili kokošije? Ali za razliku od patke koja snese, mnogo veće i kvalitetnije, jaje i ćuti kokoška, posle tog čina, kokodače da je celo selo čuje. I svi više jedemo kokošija jaja. Po tom principu radi i Vučićeva propagandna mašinerija. Sve što on kaže, ma koliko to na prvi pogled izgledalo smešno i glupo, priča je koju moraju besomučno da ponavljaju svi njegovi saradnici ali i članovi Srpske napredne stranke diljem naše lepe domovine.

Tako, onomad, „odvali“, i ostade živ, Vučić da je epidemiju u Šapcu izmislio lično Nebojša Zelenović kako bi još malo ostao na vlasti.

Naravno, kako to obično biva, život ga je ponovo dematovao. I, umesto da se kao predsednik države izvini za nepromišljenu izjavu, njegov marketinški tim uključuje „Kokoške“ Srpske napredne stranke da svakodnevno „kokodačući“ ubede lakoverne građane da je Vučić, verovatno, u pravu ali i da nanesu političku štetu političkom protivniku kojeg se Vučić najviše boji u Srbiji.

Tako na scenu stupaju, po pravilu, prvo visoki funkcioneri SNS-a koji brane izrečenu glupost svog predsednika i ponavljaju je do iznemoglosti. Sećate se već, pisao sam, onog Vladimira Orlića, proverenog tumača lika i dela Aleksandra Vučića. I svih njegovih izrečenih gluposti. Potom se u priču uključuje i Branislav Nedimović, da pokaže da zaslužuje mesto premijera, a onda se priča spušta na niže nivoe do Gradskih odbora SNS-a. „Glasnoću i jasnoću“ ovih priča pojačavaju mediji koje je Vučić kupio i stavio pod svoju kontrolu.

A kako to izgleda mogli ste danas da vidite u prilogu jedne televizije koja postoji u Šapcu. Onaj koji sebe smatra „kandidatom“ za gradonačelnika Šapca, u tom prilogu sa konferencije za štampu kojoj ne prisustvuje ni jedan novinar koji nije plaćen od strane SNS-a, i koji misli svojom glavom, taj „kandidat za gradonačelnika“, izrekao je toliko laži i gluposti da mi nije jasno kako će ujutru sam sebe da pogleda u ogledalo a da ga ne razbije.

Знам да је ово тешко слушати али требало би да то учините на сајту

https://www.youtube.com/watch?v=pbSr-QcoX7Y&t=98s

и да о овом добро размислите кад за то дође време.

 

Naravno priči, potekloj od laži Aleksandra Vučića, šabački naprednjaci pokušavaju da daju „sjaj“ i ubede sve one koji nemaju baš mnogo zdrave pameti, jer su im mržnja i lični interesi tu pamet i razum popili, da je Zelenović kriv za sve ono loše što je, zamislite, baš Aleksandar Vučić uradio.

Tako ispada da je korona u Šapcu nastala, iako imamo pouzdane informacije da je došla, to jest da su je iz Beograda doneli oni koji su prisustvovali derbiju, od tri manifestacije koje su u Šapcu organizovane.

Za organizaciju tih manifestacija okrivljen je, ni kriv ni dužan, baš Nebojša Zelenović koji se lavovski bori sa ovom pošasti. To je pokazao dobrim i odgovornim radom i u prvom naletu koronavirusa kada je u Šapcu bilo obolelo manje nego što se to danas događa na dan. Iako je tada u Šapcu sve funkcionisalo i život nije stao.

Naravno, ovde treba napomenuti da je „kandidat“ za gradonačelnika, koji je dao pun doprinos širenju koronavirusa svojim neodgovornim ponašanjem, zadnja rupa na svirali u naprednjačkoj hijerarhiji a da je ovo što je on pričao došlo iz „kuhinje“ vd direktora Zavoda za javno zdravlje. Institucije koja živi najmračniji period svoga postojanja.

E, ta individua je, u odbranu Vučićevih marketinških budalaština, smislila, i preko botovske mreže ali i fejsbuka Zavoda za javno zdravlje, objavila da su se građani Šapca zarazili na:

  1. Konjičkim trakama;
  2. Noći kupovine;
  3. Festivalu „Ruže Lipolista“.

Međutim, svako ko i malo prati događanja u našem gradu morao bi da stavi prst na čelo i dobro se zamisli: Kao se i gde, onda, koronavirusom zarazio vd direktor Zavoda za javno zdravlje kad on, siguran sam, ni na jednoj ovoj manifestaciji nije prisustvovao?

Ali zato jeste grljenju i ljubljenju šabačkih naprednjaka koji su nekoliko dana slavili pobedu na pokraadenim izborima u Šapcu i to u prostorijama stranke.

NIJE SVE TAKO CRNO KAO ŠTO IZGLEDA! MNOGO JE GORE!

Ivan Kovačević

 

 

Exit mobile version