Ko je zadužen za dezinfekciju tržnice?

Poštovani

Želela bih da se javno podeli današnji icindent koji može imati posledice po javno zdravlje ljudi! Postavljam pitanje Javno komunalnom preduzeću “Stari grad” Šabac: ko je zadužen za dezinfekciju tržnice?

Ko je propisao da se dezinfejcija prostorija vrši “sonom kiselinom”?

Danas u 12:50 h sam kupovala paprike i osetila sam jak miris a posle par sekundi i gušenje od sanitara “sone kiseline”, sva sreća pa je neki gospodin rekao dotičnom vašem radniku da “prestane da nas truje”. Prodavci nemaju vremena da me usluže i ispoštuju kao kupca! Ko je trovač koji deratizaciju vrši kiselinom?! Dok prodavci užurbano iznose njihovu robu, radnici javnog komunalnog preduzeća “Stari grad” Šabac sa prskalicom na leđima prska pod i tezge, da li je to deratizacija na ljude koji prodaju njihovu robu našu hranu koju poslužujemo našim porodicama? Nisu se udostojili i sačekali da ljudi izađu i iznesu njihovu robu našu hranu!

Ti ljudu bi trebali da tuže onoga ko je odgovoran za ugrožavanje javnog zdravlja… Ali nažalost znajući naš narod koji trpi i ćuti, bičevanje po mozgu politike SNS, i to će proći jednim velikim ćutanjem…

Exit mobile version