Kanisteri sa dezinfekcionim sredstvom se postavljaju na devet lokacija u gradu

Ispred Doma Mesne zajednice „Žika Popović“ danas je postavljen kanister sa dezinfekcionim sredstvom namenjen individualnim domaćinstvima, a takvi kanisteri biće postavljeni na devet lokacija u gradu. Njihova popunjenost kontrolisaće se na dnevnom nivou.

Načelnik Gradske uprave Milan Vasić istakao je da Grad Šabac ima jasan plan kako treba izvršiti dezinfekciju svih javnih površina, ulica, stambenih naselja i zgrada.

-Završili smo prvi krug dezinfekcije ulica, trgova, trotoara u gradu. Takođe smo završili dezinfekciju svih ulaza u stambene zgrade i zahvaljujem se predsednicima saveta mesnih zajednica koji su bili odgovorni, preuzeli doze i to će dalje obavljati na dnevnom nivou. Pozivam sve sugrađane da preuzmu neophodne doze za njihove kuće, dvorišta, da i oni urade dezinfekciju. Imamo dovoljne količine, a sve u cilju da delujemo preventivno i smanjimo mogućnost da se virus pojavi u našem gradu- istakao je Vasić.

Preostale lokacije na kojima će biti postavljeni kanisteri su: kod arterskog bunara u naselju Triangla, ispred Domova kulture Kasarske livade, Čavić i Šipurske livade, kod Igraonice „Kiko“, park u Masarikovoj, ispred Nove robne kuće, kod Zorkinog solitera.

D.D.

 

Exit mobile version