Kako je, u Srbiji, TNT postao SNS

Aleksandar Vučić je svojim nastupima i suludom, agresivnom, izbornom kampanjom obesmislio politiku u Srbiji

Ko bi se nadao da će radnja italijanskog komičnog stripa „Alan Ford“, kog su stvorili scenarista Lućiano Seči, pseudonim Maks Bunker i crtač Roberto Raviola, pseudonim Magnus, a koja se odvija se u Njujorku, sa likovima kakvi su: Broj 1, Alan Ford, Bob Rok, Sir Oliver, Grunfa, Jeremija i drugi verno oslikavati političku scenu Srbije u 21. veku. Likove ovog stripa, bez ikakvog napora, možete poistovetiti sa trenutnim političarima u vladajućoj koaliciji Srbije. Sličnost je, do bola, neverovatna.

Izjave premijer Vučića, njegovi predizborni spotovi i govori koalicionih partnera, sasvim sam siguran, proistekli su iz ovog stripa.

Svedoci smo svakominutnog „iskakanja“ predsedničkog kandidata Aleksandra Vučića, iz svih elektronskih uređaja koje imamo u kući. U njegovom obraćanju građanima Srbije, potencijalnim biračima, sve više je pretnji, zlobe, čemera i jada. Priču o zapošljavanju stotine hiljada ljudi, otvaranju brojnih fabrika, spašavanju Srbije od ekonomske propasti, BDP, otvaranju puteva, koji posle nekoliko meseci pucaju, i brojnim drugim glupostima i vrapci su naučili napamet. Rezulta svega toga je bedan život građana, pravna i svaka druga nesigurnost, smanjenje plata, penzija…

Živimo u vremenu bestidnih laži, sve gorim međuljudskim odnosima, nikad neizvesnijoj budućnosti…

Da li će građani Srbije odlučiti da žive kao i junaci ovog stripa i daju „dragom vođi“ svaki sekund i svaki milimetar svoga života ostaje da se vidi na izborima koji su pred nama.

Izađite na izbore! I glasajte za drugačiju Srbiju!

I.K.

Exit mobile version