Kad otkažu „kočnice“

IMA LI NEKOG NORMALNOG U AUTOBUSU

Već od samog početka ove pandemije i svega onoga što nam se dešava sa koronavirusom svima, koji su to želeli da shvate, je jasno da je, ili da će, sve ono što se bude događalo ili što se događa biti u funkciji isključivo podizanju rejtinga predsednika države. I tačka.

Zato i ne čudi što su svi oni „stručnjaci“ iz Kriznog štaba uglavno izgovarali gluposti i donosili „mere“ koje su, očito, bile u službi totalnog zaluđivanja građana.

Nešto tako je i sa merama koje treba od sutra da stupe na snagu. Tako ministar zdravlja saopšti da autobusi mogu biti popunjeni sa, samo, 50% kapaciteta. A kad se to dogodi autobus neće stajati na sledećoj stanici. I, ništa čudno. Međutim, jedno je kad bez ikakve odgovornosti možeš da izgovoriš razne gluposti a drugo je kako to izgledaa u praksi.

Eto, recimo, na početnoj stanici napuni se polovina autobusa. Da li to znači da vozač neće zaustaviti autobus do krajnje stanice? Ili, šta ako neko od putnika hoće da izađe na sledećoj stanici? Šta će se desiti ako na toj stanici izađe jedan putnik a u autobus hoće da uđe njih deset. Ko će ih sprečiti?

Dakle, poštovani „doktori“ prekinite više sa glupostima, bez obzira što vam to donosi veliku ličnu korist, dajte ostavke i pustite da taj posao rade ljudi kojima će građani verovati. Da sprečimo još veću nesreću od ove u koju ste nas, svojim poltronstvom, „uvalili“.

NIJE SVE TAKO CRNO KAO ŠTO IZGLEDA! MNOGO JE GORE!

Ivan Kovačević

 

Exit mobile version