Ja govorim i radim ono što mislim

SAOŠTENJE POKRETA BUĐENJE

Povodom pominjanja mog imena od strane Bobana Birmančevića, a u vezi sa  mojom konferencijom za novinare  od 9.7.2021., koju je Srpska Napredna Stranka iskoristila da bi se obračunala sa Dušanom Petrovićem i Nebojšom Zelenovićem , tj. sa strankom Zajedno za Srbiju, izjavljujem:

Cilj moje konferencije je bio da ostavim svoju političku prošlost sa ZZS – om iza sebe i da, onako kao što to oduvek radim, iskreno, kažem svoje razloge za razlaz sa njima. Na konferenciji sam pomenuo da ne pravim razliku između SNS – a i ZZS-a, tako da svojatanje mene ni na koji način nije moguće. Ja govorim i radim ono što mislim, jedan sam od osnivača novog političkog pokreta upravo iz razloga borbe protiv lopova, prvo ovih trenutno na  vlasti – o čemu sam svoja saznanja pre više meseci dao policiji, a i protiv svih ostalih, o čemu ću takođe odgovoriti svim relevantnim instancama.

Međutim, jedna stvar mora biti jasna – Birmančević i njegova bulumenta koriste moje ime da bi se borili protiv Zelenovića samo iz razloga nemanja svoje politike, odsustva bilo kakvih ideja i rada. Najlakse im je pljuvati, a ne raditi. Dušan Tufegdžić, gospodo iz SNS – a, nije za potkusur, a večni je borac protiv kradljivih, bezobzirnih i bahatih vlasti, najviše protiv vaše, jer takvog zla još bilo nije.

Za kraj, ja nisam  ničiji čovek, sem svoj, i mislim svojom glavom, a svoj politički rad ostvarujem kroz Pokret Buđenje. Birmančevići i ostali, manite se ćorava posla, ja sam se I uključio u politiku da bih Šabac odbranio od vas. Pošto to nisam uspeo sa Nebojšom Zelenovićem, sada ću to uraditi sa mojim prijateljima iz Pokreta Buđenje i Šabac će biti, po prvi put, zaista slobodan i oslobođen, i nikakve sličnosti neće imati sa Šapcem od 2000-e, pa sve do kraja vašeg mandata, koji će sigurno biti najkraći u istoriji višestranačja u Šapcu.

Exit mobile version