Izveštaj iz Urgentnog prijema šabačke bolnice

U Urgentnom prijemu šabačke bolnice, u četvrtak, je pregledano 197 pacijenata. U hirurškom prijemu pregledano je 77, u internističkom 120, a na bolničkom lečenju zadržano je 17 pacijenata. Dve osobe povređene su u tučama i jedna u saobraćajnoj nesreći. Svima su konstatovane lake telesne povrede.

U Urgentnom prijemu šabačke bolnice, u sredu, pregledano je 200 pacijenata i to 70 u hirurškom i 130 u internističkom prijemu. Na bolničkom lečenju zadržane su 22 osobe. U saobraćajnim nesrećama povređeno je šestoro, a među njima dva pacijenta teže. Jedna osoba lakše je povređena u tuči.

U Urgentnom prijemu šabačke Opšte bolnice, u utorak, je pregledano 212 pacijenata. U hirurškom prijemu pregledano je 69, u internističkom 143, a na bolničkom lečenju zadržano je 15 osoba. Nakon dužeg vremenskog perioda, prethodni dan je protekao bez pacijenata povređenih u saobraćajnim nesrećama i tučama.

U Urgentnom prijemu šabačke bolnice, u ponedeljak, je pregledano 262 pacijenata od kojih je u hirurškom prijemu pregledano 77, a u internističkom 185. Na bolničkom lečenju zadržano je 20 osoba. Medicinsku pomoć dobila su dva pacijenta povređena u tučama i jedan u saobraćajnoj nesreći. Svima su konstatovane lake telesne povrede.

Tokom vikenda, od 5. do 7. aprila, u Urgentnom prijemu šabačke bolnice pregledan je 441 pacijent od kojih je 226 pregledano u hirurškom, a 215 u internističkom prijemu. Na bolničkom lečenju zadržano je 38 osoba. U saobraćajnim nesrećama povređeno je 16 osoba i u tučama 9. Svima su konstatovane lake telesne povrede.

Exit mobile version