Izražavamo duboku zabrinutost za trenutnu epidemiološku situaciju u Šapcu

S A O P Š T E Nj E

Gradski odbor Zajedno za Srbiju- Šabac izražava duboku zabrinutost za trenutnu situaciju povodom žarišta korona virusa u Gerontološkom centru i javno apeluje na što hitniju pomoć i preduzimanje svih potrebnih mera kako bi se što pre sprečilo dalje širenje virusa kod ostalih korisnika Georontološkog centra i medicinskog osoblja i time sprečile nesagledive posledice po zdravlje istih.

Zahtevamo pravovremeno i tačno informisanje o daljem razvoju situacije. Moramo uzeti u obzir da su naši najstariji sugrađani već deset meseci u izolaciji u tom centru i da su njihove porodice već dovoljno zabrinute. Dužnost i obaveza je da imaju prave informacije o njihovom zdravstvenom stanju.

Zdravlje mora biti prioritet, moramo biti solidarni u borbi protiv ove pošasti. Još jednom apelujemo na nadležne institucije da se ponašaju odgovorno i da sve svoje kapacitete usmere ka što bržem rešavanju trenutne katastrofalne situacije u našem Gerontološkom centru. Gradski odbor ZZS stoji na raspolaganju u skladu sa svojim raspoloživim kapacitetima.

INFORMATIVNA SLUŽBA

GO ZAJEDNO ZA SRBIJU ŠABAC

Exit mobile version