INSPEKTORI ZA PRIVREDNI KRIMINAL KONTROLIŠU I „PODRINSKE“

Paralelno sa kontrolom „Abraševića“ jutros su inspektori kriminalističke policije započeli, po nalogu javnog tužioca iz Novog Sada???, na osnovu „anonimnih” prijava i kontrolu  “Podrinskih”.  Anonimnu prijavu, po već uhodanom obrascu, podneli su šabački naprednjaci revoltirani pisanjem “Podrinskih” a naročito izuzetno čitanim kolumnama, koje u “Podrinskim” piše Hanibal Kovač, a u kojima se pominju malverzacije čelnika šabačkih naprednjaka.

Kako “Podrinske” saznaju, od čestitih članova šabačkih naprednjaka koji su nezadovoljni činjenjem i ponašanjem svojih “funkcionera” i koji se stide svega onoga što oni rade na štetu građana Šapca, “Abrašević” (institucija koja postoji 113 godina) je samo kolateralna šteta. Pravi udar usmern je na “Podrinske”. Igrom slučaja na čelu “Podrinskih” i “Abraševića” je isti čovek (dozvoljeno zakonom) a pokušajem da se on diskredituje naprenjaci pokušavaju da izvrše završni “udar” na “Podrinske” i tako onemoguće da Hanibal Kovač nastavi da iznosi istine o brojnim nepravilnostima koje oni (naprednjaci) čine. (Tako bar oni misle)

Posebnu tenziju šabačkim naprednjacima izazvala je vest da će gradonačelnik Šapca, Nebojša Zelenović, za desetak dana govoriti o stanju sloboda i medija u Srbiji u Strazburu. Ali i čenjenica da šabači naprednjaci, i pored striktnih naređenja iz Beograda i velikog truda, ne mogu to da spreče.

“Podrinske”, uz Televiziju Šabac koja ne objavljuje besmislene i lažne priče doktora: Birmančevića, Pajića, Popovića i drugih članova naprednjačke kamarile koja se grčevito bori za očuvanje svojih pozicija i blagodeti koje te pozicije donose ni u ZAKUPLJENOM TERMINU, predstavljaju najveću prepreku u ostvarivanju podlih i crnih naprednjačkih radnji da se lažima, obmanama i silom dokopaju vlasti u Šapcu.

A onda… Bog da ih vidi!

Doktori i “kamarila” su zaključili da im na putu osvajanja vlasti u Šapcu najveću prepreku predstavljaju upravo “Podrinske”, novine kojima građani Šapca sve više veruju, i ne biraju sredstva da “doakaju” “Podrinskim” (čitaj Hanibalu, Coki, Ivanu…). Po cenu uništavanja svega što im se na tom putu nađe…

A kako u Šapcu o svemu ovome svi sve znaju ostao im je samo javni tužilac iz Novog Sada!

I MALTRETIRANJE NEDUŽNIH…

Exit mobile version