Igrale se “delije” na sred zemlje “Čivije”

ŠABAC NA IVICI “CRNE RUPE”

I, upravo ono što smo sinoć pretpostavljali obistinilo se. Šabačke naprednjačke “delije” i novoosnovana tvrtka Pajić & Pajić uspeli su da za samo nekoliko sati “crnu rupu” udaljenu 500 miliona triliona kilometara od Zemlje dovedu na samu ivicu Šapca. Tako će slobodarski grad sa tri ordena, grad Jevrema, Luke, Vinavera i naših potomaka, kako sada stvari stoje, postati prvi grad na svetu koga je progutala monstruozna “crna rupa” prečnika 40 milijardi kilometara. Tri miliona puta veća od zemlje.

Dakle, tvrtka Pajić & Pajić uspela je nešto što je prethodnim generacijama delovalo nemoguće pa verujem da će se uskoro pojaviti neko ko će ih predložiti za Novelovu nagradu.

A pre nego što se ovaj epohalni naučni eksperiment dogodi, i Šabac konačno proguta “crna rupa”  današnjim saopštenjem Srpske napredne stranke i definitivno je udaren “glogov kolac” srpskom pravosuđu ali i kulturi, dostojanstvu, moralu, časti… pa je realno očekivati da “crna rupa”, posle Šapca koji je do sada bio na braniku odbrane srpske civilizacije, “potpuno “usisa” i celu Srbiju.

Saopštenje GO SNS-a Šabac

Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac saopštava da je nakon jučerašnjeg podnošenja ostavki 10 članova Gradske izborne komisije Šabac koji su predstavljali listu Nebojše Zelenovića, Metle, UDS – Prilike i Zelene stranke održana nova 68. sednica kojoj je prisustvovalo 11 od ukupno 21 člana GIK-a.

Sednicom koja je počela u 22 časa a na koju su bili pozvani svi članovi i zamene iz stalnog sastava pa i oni koji su u ostavci, predsedavao je najstariji pravnik od prisutnih Boris Tumenko.

Nakon utvrđivanja kvoruma i izbora predsedavajućeg GIK je prešao na odlučivanje po prigovorima koji se odnose na izbore održane 03.10.2020. godine. Nakon višesatne diskusije o svim prigovorima jednoglasno je prihvaćen prigovor Srpske napredne stranke da se poništi odluka Gradske izborne komisije Šabac donesena na sednici dana 04.10.2020. o raspuštanju biračkog odbora i ponavljanju glasanja na biračkom mestu Šipurske livade.

Takođe je jednoglasno donesena odluka da se odbiju svi ostali prigovori kojima se tražilo raspuštanje biračkih odbora i ponavljane izbora na biračkim mestima Ševarice, Dranovac i Šipurske livade.

Ovom sednicom je završeno odlučivanje po prigovorima koji su u nadležnosti GIKa i ukoliko ne bude žalbi Upravnom sudu očekuje se da će u narednih dva do tri dana Gradska izborna komisija Šabac proglasiti rezultate i dodeliti mandate odbornicima. Nakon toga se očekuje i upućivanje zahteva predsedniku skupštine grada Šapca za sazivanje konstitutivne sednice čime bi se spustila zastava na višemesečni izborni ciklus u Šapcu.

A “najlepši” deo ovog saopštenja svakako je rečenica: “Nakon višesatne diskusije…” što jasno pokazuje da ludilu nema kraja. Ali i da “zastava na višemesečni izborni ciklus u Šapcu” još dugo neće biti spuštena.

NIJE SVE TAKO CRNO KAO ŠTO IZGLEDA! MNOGO JE GORE!

Ivan Kovalević

Exit mobile version