Idemo u predizbore

Prednost demokratije nad autokratijom je što uvek donese bolji život građanima.

Stranka Zajedno za Srbiju od svog osnivanja počiva na principima demokratije, i davanja moći građanima. Najbolji primer za to je svakako neposredno učešće građana u participativnom kreiranju budžeta, odnosno pravo svakog građanina da odluči kako će se potrošiti novac prikupljen od poreza na imovinu u njegovoj mesnoj zajednici. Direktna demokratija na delu.

Danas ulazimo u novu eru političkog života u Srbiji. Raspisali smo predizbore.

Na predizborima biramo naše kandidate za narodne poslanike, koji će se naći na poslaničkoj listi koalicije Moramo na parlamentarnim izborima u aprilu ove godine, tačnije biramo Šapčane koji će nas predstavljati u Narodnoj skupštini, i koji će prvenstveno biti odgovorni narodu koji ih je izglasao, a ne stranci koja ih je formalno predložila.

Pravo kandidovanja su imali samo članovi Zajedno za Srbiju, no pravo glasanja će imati svi Šapčani. Glasanje će biti tajno, zaokruživanjem jednog od ponuđenih kandidata.  Svoje kandidature su istakli Velimir Kuzmanović, Goran Stojićević, Zoran Tošić, Milutin Stanković i Nikola Pavlović.

Glasanje će se održati u nedelju 30.01.2022. godine od 10 do 20 časova, u prostorijama stranke, ulaz pored “Komercijalne banke”, u ul. Gospodar Jevremova br. 2, treći sprat. Za građane koji ne stignu u nedelju, omogućićemo glasanje i u ponedeljak u istom terminu.

Kako vodimo stranku danas, tako ćemo voditi i državu sutra. Verujemo da je neposredan izbor poslanika način na koji ćemo zaista stvoriti vezu između narodnih predstavnika i naroda koji oni treba da predstavljaju. Zato Vas pozivamo da uzmete učešće u predizborima i glasate za kandidata za kojeg smatrate da će najbolje predstavljati interese Šapčana u Narodnoj skupštini Republike Srbije.

Razvijanje demokratije u ovoj zarobljenoj zemlji je građanska dužnost.

Za više informacija o predizborima, kontakt osoba je predsednik Predizborne komisije i sekretar Nikola Jevtić, broj telefona 0605002786.

Exit mobile version