Hvala vam!

Zahvaljujući vama, dragi čitaoci, i zahvaljujući kolegama i udruženjima, „Podrinske“ će moći da žive u narednom periodu. Kako su svi prepoznali značaj „Podrinskih“ za zapadnu Srbiju ali i šire, stigle su vaše donacije, a od kolega linkovi ka otvorenim konkursima za sufinansiranje medijskih sadržaja u inostranstvu.

Trenutno smo u završnoj fazi administracije, odnosno, naša aplikacija je prihvaćena na jednom od stranih konkursa. Ovaj projekat obezbediće život „Podrinskih“ u narednih nekoliko meseci, a mi ćemo se potruditi da opravdamo poverenje donatora, a pre svega vas!

Ono što je važno da istaknemo je da i dalje nemamo dovoljno sredstava da funkcionišemo kao do sada, zbog čega će „Podrinske“ u štampanom izdanju od sada izlaziti svake druge nedelje, ili dva puta mesečno. Bez obzira na to, mi ćemo uvek biti tu za sve vas, da pričamo sa i o vama, o vašem poslu, uspesima, problemima i da čujemo vaše sugestije. Bićemo i dalje tu da postavljamo pitanja, da tražimo informacije, dokumenta. Ono što je, takođe važno da znate je to da se našem podmlađenom timu niko ne može i neće mešati u uređivačku politiku.

Zašto? Zato što ste vi zaslužili da čujete istinu!

Još jednom, velika zahvalnost što ste tu uz nas, naša podrška i vetar u leđa. Naš motiv da ne odustanemo od istine i borbe da je vi čujete.

Dok čekamo povoljnija vremena, možete se pretplatiti i na naše elektronsko izdanje.

S ljubavlju,

Vaša redakcija „Podrinskih“

Exit mobile version