Humanitarni bazar u Prnjavoru

Ispred Doma kulture u Prnjavoru narednog četvrtka, 21. jula organizuje se humanitarni bazar za Dejana Radanovića rođenog 1987. godine. Posetioce očekuje druženje sa klovnovima, medom, crtanje po licu za decu, modeling, baloni kao i prodaja doniranih stvari a sve u cilju prikupljanja sredstava za lečenje korisnika fondacije „Budi human.“

Događaj počinje u 19 časova a za korisnika se može poslati i sms poruka sadržine 1298 na broj 3030. Potrebna su novčana sredstva u iznosu od još 36.861.650 dinara.

Dejan je živeo uobičajenim životom do dana kada su usledili zamor i bol u vilici nakon čega se obratio svom lekaru. Nije ni slutio da će čuti zastrašujuću djagnozu (akutna mijeloidna leukemija) i da mu predstoji velika borba. Saopšteno mu je da pomoć mora da potraži van granica naše zemlje.

Dejan nije u mogućnosti da sam finansira troškove transplantacije koštane srži koja se mora što pre obaviti a sredstva su mu potrebna za lečenje, transplantaciju koštane srži, kontrolne preglede, lekove kao i za putne troškove i smeštaj, navodi se na sajtu fondacije “Budi human.”

Exit mobile version