Humanitarna utakmica “Metaloplastike” i “Vojvodine”

Rukometni klub “Metaloplastika” nije uspeo da nastavi dobru seriju pobeda poslednjih nekoliko utakmica te ni Azizovih 10 ni Vojinih 8 golova nisu bili dovoljni da se ubeleži nova pobeda u Pančevu te je Pančevo odnelo pobedu sa minimalnom prednošću. Meč se igrao u okviru 9. kola plej ofa Arkus lige sa „Dinamom“ iz Pančeva a sledeća utakmica, praznik rukometa, igra se sa klubom “Vojvodina” iz Novog Sada te je idealna prilika da se Šapčani vrate u pobednički kolosek i to baš protiv šampiona, navodi se na Instagram stranici ovog kluba. Ove sezone “Metaloplastika” sastajala se sa Pančevcima pet puta (uključujući i utakmicu koja je poništena zbog greške zapisničkog  stola) i svaki put Šapčani su odneli pobedu osim 20. aprila kada je odigrana poslednja utakmica.

Sledeća utakmica igra se u subotu, 30. aprila u 19 časova u Sali Gimnazije i humanitarnog je karaktera budući da će se tokom igre, prikupljati novčana sredstva za obnovu stana igrača “Metaloplastike”, Matije Trivunovića. “Ovo je ne samo borba za bodove, ovo je borba svih nas, borba za normalan život. Jedan od nas u trenu je izgubio sve. Požar koji je izbio u stanu našeg igrača u trenu odneo je sve. Sve što je imao, nestalo je. Uspomene mu ne možemo vratiti ali pokušajmo da mu obezbedimo krov nad glavom”, navodi se u najavi utakmice sa ekipom “Vojvodine”.

“Ovo je sada borba svih nas, bez obzira za koga navijaš. Ovo je borba koju samo zajedno možemo i moramo da dobijemo. Priključi se akciji, „pomozi Matiji”! poruka je “Metaloplastike”.

Uplate se mogu izvršiti i na žiro-račun 200-109466697-27 u banci Poštanska Štedionica.

A.Giner

Exit mobile version