Histerični milimetar

LIČNI STAV: Hanibal Kovač

Eto, „Milimetar“ pokaza svoje pravo lice i naočigled uvaženih zvanica gradskog parlamenta, počeo da vrišti na mog direktora „Kako ‘Podrinske’ neće još dugo i da će biti brzo ugašene“, nastavio je još da se dereči, dok su ga drugi zgranuto posmatrali, Vladika Lavrentije, muftija i ostale zvanice, među kojim bejaše i moj direktor. Zaključiti se može, iz nastupa dr Milimetra, da će uskoro biti i brutalniji, još malo pa će se fizički obračunavati. Elem, znači dr Popović je mnogo nervozan i očito je da ga je ovo moje pisanije lepo unervozilo i isfrustriralo… Majke mi, on mi uvek bio simpatičan, jer za razliku od ovih  njegovih, nije seljober i baš zato se začudih, što mu je ovo sve trebalo? Što si bre Pope, toliko „poludeo“, zar položaj i lova toliko zalude čoveka? Otišao su Pope bre, u tri materine, mentalno, ne znaš bre „kud udaraš“! Pa jel moguće dr Popoviću, da si prisvojio kuhinju- čajanku, samo za sebe i još troje tvojih menadžera! I to, dekretom! I sada, svi radnici u upravnoj zgradi, u toaletima peru čaše, u iste sipaju vodu a u kancelarijama si zabranio da se kuvaju kafa i čaj…. Jebi ga, a kuhinju ne daš nikome i uzeo si je samo za sebe. Samo bitanga od direktora, u bilo kom preduzeću, može da izda ovakav dekret ili naredbu.

Ovako su isto, nacisti, obaveštavali „nižu rasu“ i svoje neistomišljenike… Pitam te, onako ko čoveka, šta bi ti otac rekao da sve to vidi?

P.S.

Očekujem, da mi se u zakonskom roku odgovori na zvanično postavljena pitanja, pismeno upućena Upravi šabačke bolnice. Molim, javno svoje insajdere iz bolnice, da imaju razumevanja što neobjavljujem sva optužujuća akta protiv Popovića, jer sve to moram, sa svojim saradnicima da dobro isproveravam. Hvala!

Exit mobile version