Hajka na članove Izborne komisije

VEČERAS U DESET

Članovi Gradske izborne komisije, koji su sinoć bili primorani da objave „štrajk glađu“ (oprobana naprednjačka metoda) ostali su bez kvoruma i mogućnosti da GIK nastavi sa radom. Što Šabac vodi pod prinudnu upravu.

Da li su toga bili, čisto sumnjam, svesni Pajić i bratija kada su upali u prostorije gradske uprave rešeni da prete i zaplaše članove GIK-a, uz prećutnu saglasnosst policije, i nateraju ih da protivpravno donesu odluku koja bi im donela vlast. Nezakonitu naravno. Ali ko te pita? Vlast je vlast!

E sad, ako analiziramo sve ono što se sinoć događalo možemo samo da zaključimo da su Pajić & Pajići i bratija budaletite kakvih nema na svetu. A dokaz ove moje tvrdnje je u sledećem:

Postupajuću po zakonu GIK je doneo Odluku da se nekoliko žalbi dopuni i to u roku od tri sata od prijema rešenja. Za danas u 15 časova bio je zakazan novi sastanak GIK-a na kome je trebala da se donese konačna odluka. I da je sve bilo tako sada, u ovom trenutku, bi se sve znalo.

Međutim, Pajić & Pajić i bratija su se zaintačili i hteli su sve odmah. Po bilo koju cenu. A cena je da su ugrozili i ponizili članove GIK-a (one koji ne drhte pred Pajićem & Pajićem) pa su oni, što je normalno, podneli ostavke. A rezultat tih ostavki može da bude jedino uvođenje prinudne uprave u Šapcu.

A onda kada su to napokon shvatili, oni koji imaju manji mozak od puža golaća, naredili su svojim „izgladnelim“ članovima komisije da počnu da moljakaju i da „nahvatavaju“ bar još jednog člana Komisije da dođe na sednicu GIK-a večeras u 22 časa kako bi se donela Odluka koja je već davno trebala biti doneta.

I, ko će sada zbog toga biti kriv? Nebojša Zelenović, Budimir Pavlović, članovi Izborne komisije koji postupaju po zakonu, mediji (oni što, kako tvrde, nisu „njihovi“) ili Pajić &Pajić i bratija. Razmislite o ovom, poštovani čitaoci, pa zaključite i sami. Ne dozvolite da vas prave budalama. Naravno to se ne odnosi na botovsku ekipu SNS-a.

Dakle, videćemo večeras u deset da li su uspeli nekog da „ubede“ ali će Pjić & Pajić preko svojih medijskih legija sipati novu „istinu“ brzinom munje.

A istina je:

Izbore ne odugovlače i ne poništavaju ni Nebojša Zelenović ni Gradska izborna komisija već Upravni sud zbog očitih kriminalnih i protivzakonitih radnji koje vrši Srpska napredna stranka.

NIJE SVE TAKO CRNO KAO ŠTO IZGLEDA! MNOGO JE GORE!

Ivan Kovačević

Exit mobile version