Gradonačelnik Pajić posetio kompaniju ,,Sani grup“

Gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić i član Gradskog veća za privredu Živan Bajić danas su obišli kompaniju ,,Sani Grup”. Poslovna strategija ove kompanije temelji se na pet stubova biznisa: međunarodni transport, Sani Optik, Sani Sluh, ovlašćeni Bosh Car servis i nekretnine. Sani Optik dobitnik je ovogodišnje Nacionalne nagrade za društveno odgovorno poslovanje ,,Đorđe Vajfert” kroz realizaciju projekta ,,Nova normalnost, preventivno delovanje u očuvanju zdravlja vida i sluha”. U proteklih godinu dana obavili su preko 50 hiljada besplatnih provera vida i sluha, servisiranja i podešavanja optičkih i slušnih pomagala. Gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić čestitao je menadžmentu kompanije ,,Sani Grup” na ovom prestižnom priznanju.

,,Kompanija Sani Grup je izvorna šabačka firma koja značajno utiče na privredni razvoj našeg grada. Za nas je izuzetno važno da imamo što više uspešnih kompanija koje će zapošljavati naše sugrađane i tako uticati na poboljšanje standarda na teritoriji Grada. Čestitam vam na odličnim poslovnim rezultatima koje nižete i želim vam da nastavite da ređate uspehe. Gradu Šapcu su svi privrednici podjednako važni, bez obzira da li su u pitanju domaće ili strane kompanije. Zbog toga ćemo pokušati da pomognemo, ali i da iniciramo dalji razvoj i budemo oslonac i podrška šabačkoj privredi”, rekao je gradonačelnik Pajić.

Direktorka prodaje i marketinga u kompaniji ,,Sani Grup” Vesna Stojaković zahvalila se gradonačelniku Pajiću na poseti.

,,Prijatno smo iznenađeni da je priznanje stiglo našoj kompaniji. U jednom od ranijih ciklusa za dodelu nagrade za društveno odgovorno poslovanje kompanija ,,Sani Grup” i ,,Sani Optik” su nagrađeni. Kada imate situaciju da u dužem vremenskom periodu dobijate nagradu za društveno odgovorno poslovanje i potvrđujete da ste radili dobro to je samo još veća obaveza da se trudimo da svaki dan poslujemo vodeći računa najpre o svojim zaposlenima, zatim o široj društvenoj zajednici, o zaštiti životne sredine, i to ćemo nastaviti. Daćemo sve od sebe da budemo drugačiji od kompanija koje posluju u našoj branši i da time što smo drugačiji pokažemo kako treba da se radi”, istakla je Vesna Stojaković.

Kompanija ,,Sani Grup” danas je moderan poslovni sistem koji postoji od 1990. godine sa sedištem u Šapcu. Danas ova kompanija ima preko 500 zaposlenih.

www.sabac.rs

Exit mobile version