Građani ocenjuju prvih 100 dana nove vlasti u Šapcu

Šabac unazađen za čitavu godinu

Šabački naprednjaci uvek su važili za najgore u Srbiji. Najgora bagra, ološ i mediokriteti čine gradski odbor SNS-a u Šapcu. Bezidejne ličnosti koje bi u realnom životu bili društveni otpadnici ali u naprednjačkom iluzionom svetu oni su predstavljeni kao vrli funkcioneri i najbolji među najgorima. Nažalost takvi su uz odsustvo i nereagovanje državnih institucija, pokrali ove izbore, aktivirali su sve žive, a bogami i mrtve kako bi okupirali i oteli Šabac od Šapčana.

Šapčani su doživeli i to da popovi bliski SNS-u idu na dan izbora po kućama u svojoj parohiji i traže od onih kojima svete vodu i uzimaju pare za pevanje molitve, da sad daju glas za SNS. Takođe pojedini doktori, oni nečasni i koji uzimaju novac za lečenje, gledali su po kartonima svojih pacijenata gde žive, išli im na kućnu adresu tog izbornog 21. juna i molili da glasaju za naprednjake, verovatno uz obećanje boljeg i kvalitetnijeg lečenja. Najgore dane su Šapčani dočekali još u izbornoj kampanji i to je slutilo kako će izgledati njihova vladavina ako uspeju na ilegalne načine da se dočepaju vlasti. I eto to se desilo, ološ i bagra naprednjačka nas okupirala i Šabac postade zarobljeni grad.

Prvih sto dana okupacije prošlo je i blago kako sam očekivao. Prvi među najgorima Pajić Aleksandar morao je da odsvira simfoniju svojih kompleksa, da se dokaže među grupom mediokriteta da je on taj ,,izabrani’’ i predstavnik krezubih i nesposobnih ali pohlepnih malogdrađana koji su prokockali ovaj grad glasom za SNS (ne računam one koje su doveli sa strane) za nekoliko hiljada dinara. Postavljanjem slike diktatora Vučića i kičerajskim enterijerom nove kancelarije za koju smo svi mi platili nekoliko hiljada evra da se renovira, simbolično je otpočeo svoju vladavinu. Gašenje StartIT centra, ilegalna razrešenja Nele i Minje, davanje otkaza radnicima u Gradskoj upravi i ostalim javnim preduzećima, a zapošljavanje partijskih sendvičara , sve je to obeležilo ovih sto dana. Takođe izdaja Nemanje Pajića i ostalih društvenih otpadnika iz ’’Zapadne Srbije’’ ostavila je gorak ukus u ustima Šapčana, ali takve pojave su uvek bile i uvek će ih i  biti ukoliko ostanemo blagi i ne počnemo da sečemo korov iz korena. Ali Nemanja Pajić je prirodno i sam naprednjak, kao i Miloševićka i ostali umno ograničeni iz njihove grupe odbornika.

Sve što su uradili za ovih sto dana, greške koje svakodnevno prave, nesprovođenje mera zaštite protiv pandemije korona virusa, ponovno pravljenje od Šapca žarište istog, nesposobne kadrove koje su postavili na rukovodeća mesta, odluke koje su doneli i onaj nakaradni budžet za 2021. godinu, jasno nam govore da nikakvog napretka nije bilo, već je Šabac unazađen za čitavih 365 dana.

Nikola Jevtić

Exit mobile version