Gorane Mijailoviću javi se!

OSEĆAJ SRAMOTE ILI TOALET PAPIRA

Ne znam kako je vama, poštovani čitaoci, ali meni baš nedostaje prisustvo Gorana Mijailovića, lipolištanskog „Robin Huda“, na zasedanjima Skupštine grada Šapca.

Šta se to desi sa Čovekom? Gde nestade? I to u trenutku kada mu se pružila prilika da slavodobitno „ujaše u Skupštinu na belom konju“ i da sada, kao vlast, dokumentovano dokaže sve ono što je u prethodne četiri godine govorio i tvrdio o bivšoj vlasti. Da su lopovi, da grad propada, da su javna preduzeća u kolapsu… i slično.

Ali ne, ne vidim od toga ni sena. U skupštinskoj sali samo radost se razliva… I svršeno je, jednoglasno se usvojiše svi izveštaji iz kojih se jasno i nedvosmisleno vidi da je grad, sa sve javnim preduzećima, domaćinski poslovao.

E, sad pitanje za kladionice: Zašto se Goran Mijailović nije pojavio na sednicama Skupštine? Kad su se usvajali izveštaji o radu i poslovanju bivše vlasti.

  1. Da li ga je sramota (ako zna šta ta reč znači) što nas je sve ove godine lagao i obmanjivao?
  2. Da li je shvatio da je njegov „temperament“, kao toalet papir, zloupotrebio Aleksandar Pajić „kljukajući“ ga pogrešnim i lažnim informacijama pa sad nema hrabrosti da mu to, javno, kao čestit čovek u oči kaže?
  3. Da li je te svoje laži i obmane „debelo“ unovčio pa sada čeke da malo prođe vremena i da se to, po običaju, zaboravi?
  4. Ili je po sredi nešto sasvim, sasvim četvrto…

Pitanja mnogo a odgovora nema…

Gorane javi se! Građani očekuju besplatni vrtić za svoju decu!

Mali Đokica

Exit mobile version