Godinu smo započeli šetnjom po Ceru

Na Ceru je, 02.01.2024. godine, trdicionalno, PSD “Cer”, sa svojim članovima, izveo akciju „Tradicionalna novogodišnja šetnja na Ceru“. Prelep sunčan dan i raspoloženje planinara, ovu akciju učinili su posebnom za početak Nove godine koja će članove PSD “Cer”-a dočekati sa mnogo novih iznenađenja, osvajanja novih vrhova, šetnji u prirodi i naravno očekivanom dobrom druženju.

Dve staze, kraća oko 10km, za one koji su samo hteli tradicionalno da prošetaju Cerom i duža oko 15km koja je uspešno izvedena na oduševljenje svih učesnika. Lep, sunčan dan, prelepa priroda našeg Cera i okoline ispunila je očekivanje učesnika. Uživali smo u šetnji atarima pocerskih sela Miloševac i Desić, posetili jedan od vidikovaca sa kog se vidi veliki deo naše Srbije.

Za ovu šetnju, kao vodič bio je zadužen naš verni član Svetomir Tošić, veliki poznavalac Cera i okoline. Šetnja se završila u domu uz posluženje i druženje.

Naravno planovi za Novu godinu nisu izostali pa smo svi zadovoljni otpratili staru i dočekali Novu na našoj planini Cer kojoj ćemo ove godine posvetiti mnogo više pažnje i lepih šetnji.

Pa ako niste raspoloženi za daleke avanture, čekamo vas na našem Ceru, da zajedno uživamo u njenim lepotama, budemo deo prirode i zdravog načina života. Učlanjenje je počelo. Nadamo se novim licima sa osmehom zadovoljstva.

ČEKAMO VAS, PSD “Cer”

Exit mobile version