Glovood sad dostavlja i u Smederevu, Šapcu i Požarevcu

Glovo, jedna od vodećih svetskih kompanija u oblasti dostave, širi svoju mrežu u Srbiji tako da će sada biti dostupna i u Smederevu, Šapcu i Požarevcu. Stanovnici i posetioci ovih gradova sada će moći da putem brze dostave kupe, prime ili pošalju još širi spektar proizvoda.

Usluga Glovo, uključujući ova tri grada, sada je dostupna u 30 gradova u Srbiji i nastavlja da realizuje obećanje da će biti što bliže korisnicima širom Srbije kroz partnerstvo sa lokalnim preduzećima kao i da će pokriti širok spekar proizvoda.

Aplikacija Glovo sadrži unapred definisane kategorije, koje korisnici mogu izabrati prema svojim potrebama: hrana, supermarket, brza dostava ili prodavnica. Ovim kategorijama, koje se pojavljuju u aplikaciji kako se priključuju novi partneri, pridružuje se opcija „bilo šta“ koje korisnici mogu da koriste za naručivanje proizvoda ili artikala dostupnih u njihovom gradu, ali koje ne spadaju u unapred definisane kategorije.

O Glovu

Glovo je pionir među aplikacijama za dostavu koja nudi više kategorija i koja povezuje kupce sa preduzećima i kuririma, nudeći usluge na zahtev lokalnih restorana, prodavnica i supermarketa, apoteka i uličnih maloprodajnih radnji. Glovo vizija je da svima omogućimo lak pristup bilo čemu u svom gradu, kako bi naši korisnici mogli da uživaju u svemu što žele, kada žele i gde god to požele. Osnovana 2015. godine u Barseloni, posluje na 25 tržišta Evrope, centralne Azije i Afrike.

Za više informacija o Glovu posetite: https://about.glovoapp.com/en

Kako funkcioniše aplikacija Glovo?

Exit mobile version