Glogov kolac za Zavod za javno zdravlje Šabac

OGLASILA SE I SINDIKALNA ORGANIZACIJA

Samo dva dana pred izbore Saopštenjem građanima Šapca obratila se i Sindikalna organizacija Zavoda za javno zdravlje Šabac. Po „rukopisu“ ovog Saopštenja jasno je da iza njega stoji uzurpator funkcije vd direktora Vujković M. Branko koji „maestralno“ demonstrira svu „raskoš“ njegove diktatorske moći. Na ovaj način i ovim Saopštenjem i zloupotrebom poslednjeg resursa ustanove koja postoji 99 godina, Vujković M. Branko je u tu ustanovu zbio „glogov kolac“ od kojeg se ona dugo godina neće oporaviti. Sve dok Uzurpator ne bude krivično odgovarao a sa njim i oni poslušnici (mali broj) koji su mu davali podršku i pomoć. Iz samo njima znanih razloga.

A da je to tako potvrđuje i sadržina ovog dopisa. Već u uvodnoj rečenici jasno se vidi da je Vujković M. Branko, na naprednjačkoj Akademiji za mlade političke lidere, predmet „Spinovanje“ završio sa najvišom ocenom. Za sve su krivi mediji (čitaj „Podrinske“) koji „napadaju Zavod za javno zdravlje Šabac i sve zaposlene u njemu kako neodgovorno obavljaju svoj posao,…“ E, upravo ova rečenica, u tipičnom naprednjačkom maniru, pokazuje svo zlo koje je šestomesečna „vladavina“ Vujković M. Branka nanela ugledu ove ustanove. Jer, ni u jednom tekstu koji sam objavio takve rečenice, upućene zaposlenim, ne postoje već su one bile upućene isključivo sadašnjem Uzurpatoru funkcije vd direktora. A, kako je u diktatorskom režimu „Diktator isto što i Narod“ onda je potpuno jasno da se sva krivica diktatora prenosi na narod. U ovom slučaju zaposlene.

Ipak, drago mi je što ste se i Vi, Sindikalna organizacija, napokon oglasili. Ali u ovom Vašem, slobodno mogu reći „srceparajućem“ saopštenju niste pomenuli jednu stvar koja je najvažnija: Ko, i po kom osnovu, od 21. avgusta, rukovodi Zavodom za javno zdravlje Šabac?

Jer, to je ključno pitanje urušavanja ugleda „Zavoda“. Od izbora Vujković M. Branka, koji za to nije imao stručne kvalifikacije, na mesto vd direktora pa do političkih saopštenja u kojima je Vujković M Branko zloupotrebljava ime i pečat institucije stare 99 godina kako bi se obračunao sa svojim političkim protivnicima Vi, Sindikalna organizacija, se niste oglašavali. Niste se oglašavali ni kada je Vujković M. Branko u vreme koronavirusa kancelariju u „Zavodu“ koristio kao Izborni štab Srpske napredne stranke u koju su dolazile osobe koje nemaju veze sa „Zavodom“.

Dakle, nisu ni mediji ni novinari urušavali „Zavod“ već vi koji ste ćutali. A samim tim bili ste saučesnici u kriminalnim i nezakonitim radnjama Vujković M. Branka. I ovo Vaše saopštenje, dva dana pred izbore, više liči na politički pamfet iza kojeg stoji Vujković M. Branko, nego iskreni stav Sindikalne organizacije Zavoda za javno zdravlje Šabac.

A kako je taj vd direktora radio najbolje je opisao dr Rade Panić, predsednik sindikata lekara i farmaceuta Srbije na tribini „Kovid 19 – pandemija laži.

I još nešto, za danas je zakazana konferencija za medije u „Zavodu“ (na kojoj će sigurno biti reči i o dr Paniću) ali, kao i obično, „Podrinske“ na tu konferenciju nisu pozvane. Zašto?

Da li zbog toga što niko od vas, pa ni sam Vujković M. Branko, ne može da odgovori na pitanje:  Ko, i po kom osnovu, od 21. avgusta, rukovodi Zavodom za javno zdravlje Šabac? A koje mi već danima postavljamo.

Naravno diktatorska i uzurpatorska vladavina Vujković M. Branka u Zavodu za javno zdravlje Šabac je samo pokazna vežba građanima Šapca kako će on i naprednjaci vladati ako, nedajbože, osvoje vlast u Šapcu.

Zato oni građani Šapca, koji u subotu izlaze na izbore, trebali bi dobro da razmisle kome će dati svoj glas.

Na svom putu mržnje i obračuna sa svojim bivšim partijskim drugovima, gde građani Šapca predstavljaju samo kolateralnu štetu, Vujković M. Branko je u Zavod za javno zdralje „zabio glogov kolac“ i na taj način obeležio svoju teritoriju. I svoj put. Spremajući se da onaj najveći kolac zabode u srce Šapca. Da se, kao što rekoh, osveti svojim bivšim partijskim drugovim (jer to je njegov najvažniji cilj) i pokaže im ko je glavni „Baja“ u Šapcu. A za Šabac, i građane, njega i tako nije briga.

I još nešto, poštovani predsedniče Sindikalne organizacije Zavoda za javno zdravlje Šabac, ako ste stvarno, kao što se predstavljate, predsednik sindikata pozivamo Vas da sa vama uradimo intervju. Da nam odgovorite na neka pitanja kako bi smo građanima mogli da razjasnimo sve što je vezano za Zavod za javno zdravlje Šabac. Vi izaberite i mesto i vreme. A mi imamo spremna pitanja.

NIJE SVE TAKO CRNO KAO ŠTO IZGLEDA! MNOGO JE GORE!

Ivan Kovačević

Exit mobile version