Ekipa “Agrar Petrović” pobednik futsal turnira

Finalna utakmica dve najbolje seniorske futsal ekipe na ovogodišnjem Međunarodnom MM Stars Vidovdanskom turniru, drugom po redu, održana je sinoć a šampion je ekipa “Agrara Petrović” koja je pobedila ekipu “Sinda.”

Davor Arnautović iz pobedničke ekipe rekao je da je ovo jedan od najboljih turnira u Srbiji i da su redovni učesnici te da je ove godine konkurencija bila jaka kao i polufinale. Protivnička ekipa „Sinda“ više puta je osvojila ovaj turnir ali je pobeda ipak zasluženo, otišla ekipi „Agrara.“

Pobednička ekipa učestvovaće i na zimskom turniru a dobitnici su novčane nagrade u iznosu od 300.000 dinara. Učestvovalo je preko 100 takmičara što je veći broj nego prethodne godine.

U kategoriji kadeta, prvo mesto zauzela je ekipa iz Bijeljine nazvana „Vanila“ čiji je takmičar, Vuk Maksimović, istakao da put do prvog mesta nije bio lak ali da su se obistinile želje za pobedom dok je organizaciju takmičenja ocenio na visokom nivou te istakao da se nada druženju i sledeće godine.

Turnir je trajao dve nedelje a brojna publika pružala je podršku sa tribina Sokolskog doma. Već se planira i zimski turnir sredinom decembra za koji počinju pripreme a organizatori očekuju velik broj prijavljenih ekipa kao i posetilaca. Turnir je podržan od strane grada Šapca,  Sportskog saveza grada, Opštinskog fudbalskog saveza kao i sponzora a ove godine turnir je imao fond nagrada do 10.000 evra.

A.Giner

Exit mobile version