Dva meseca je prošlo, a nema ni jednog odgovora

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST – „OPSTANAK“

Danas na dan kada slavimo Svetog Savu navršava se tačno dva meseca od kada su se dogodili nemili događaji na Šabačkom mostu. Dva meseca je prošlo, a nema ni jednog odgovora na postavljena pitanja. Ne znamo:

– Ko je komandovao policiji povlačenje?

– Kako je moguće da batinaši izlaze iz službenih automobila?

– Zašto nisu procesuirani Nebojša Stojišević, Aleksandar Peranović, Vladimir Mićić, Miroljub Mijušković i Dušan Prokić?

– Zašto nisu procesuirani batinaši?

– Kako se bager našao na mostu, ko je vlasnik i da li je sankcionisan nepropisni transport bagera?

– Zašto tužilaštvo ne radi svoj posao?

– Ko je doveo na most i ko štiti kriminalce koji su goloruke ljude napali motkama i krenuli bagerom da gaze ljude?

Takođe je važno napomenuti da su saslušani vlasnici oštećenih traktora i pokrenut postupak protiv Dragana Milovanovića koji je herojskim činom spasio ljudske živote zaustavivši bager smrti!

Kako se osećaju svi čestiti policajci i zašto ovo trpe? Kako ste gospodo dozvolili da gledate izjave dva načelnika koji toga dana tvrde da nisu pripadnici MUP-a?  Ćutite na sve ovo, a zakona se setite samo kada treba dopuniti kasu, jureći građane jer za njih zakoni važe! Pozivamo još jednom sve nadležne da reaguju u skladu sa zakonom i svojim ovlašćenjima i odgovore na sva pitanja koja su vezana za događaj koji predstavlja jednu od najvećih sramota u istoriji našeg grada. Važno je da se zna istina, kako se ovakvi događaji ne bi više nikada ponovili. Setite se gospodo da sve prođe, a bruka i sramota ostaju doveka!

 

Exit mobile version