„Državni udar“ ili šta li je?

Šabački naprednjaci ni posle tri i po meseca nisu uspeli da „materalizuju“ sve izborne mahinacije i dođu do vlasti u gradu. Nije pomoglo ni to što su „legalno“ kupili nekoliko hiljada glasova, što su vršili pritiske na mlade ljude ucenjujući ih za posao, što su, preko lekara Opšte bolnice, vršili pritisak na bolesne sugrađane koji se leče u ovoj ustanovi, što su na svojoj strani imali podršku policije, tužilaštva i sudstva koji još nisu postupili ni po jednoj dokazanoj krivičnoj prijavi, ni to što su „kupili“ ili „ucenili“ tri politička subjekta koja su na ove izbore izašli kao politički protivnici SNS-a.

I sad, kada je postalo izvesno da će zbog njihove bahatosti i nesmotrenosti izbori biti ponovljeni na, bar, još jednom biračkom mestu Pajić i bratija su krenuli na GIK da ih nateraju da protivzakonito proglase naprednjačku „pobedu“.

Ali kako za to ne postoji ni jedan pravni osnov oni su, prvo, naterali članove komisije koje su oni delegirali da „tobož“ glume štrajk glađu a potom su upali u prostorije gradske uprave i „uhapsili“ ostale članove komisije, zajedno sa predsednikom, koji u tom trenutku nisu uspeli da izađu iz zgrade.

Članovi Izborne komisije koji „štrajkuju glađu“

Kome je ovaj cirkus potreban i šta ovim Pajić i bratija misle da postignu ostaje da se vidi. U svakom slučaju najviše trpe građani Šapca.

NIJE SVE TAKO CRNO KAO ŠTO IZGLEDA! MNOGO JE GORE!
Ivan Kovačević  

Exit mobile version