Državni praznik kao vašarska zabava!

Sinoćno uznemiravanje građana Šapca koje su organizovali politički predstavnici mafije – povereništvo Srpske napredne stranke, na najbolji način oslikava trenutno stanje u društvu.

Novoproglašeni praznik obeležava se bez bilo kakvog zakonskog osnova, zato što mafijaška vlast u svojoj osionosti nije se čak ni udostojila da izmeni postojeći Zakon o praznicima i u taj propis unese praznik koji tako napadno, nedostojanstveno i bez ikakvog pijeteta prema nacionalnim simbolima i istoriji praznuje.

Grupa lokalnih kriminalaca, pokušavajući da odrade svoj dug prema šefovima, kako sinoć, tako i za vreme prethodnih izbora, napravila je haos u gradu – proslavljali su praznik bakljadom po krovovima zgrada, na tvrđavi, starom železničkom mostu, a sve u maniru najbahatijih huligana i sve to uz neskrivenu podršku organa javnog reda. To je na žalost tužna, ali i istinita slika naše države koju je uzurpirala mafija, a za koju imamo važnu poruku: Nema toliko velike zastave iza koje možete da sakrijete sva krivična dela koja ste počinili i da pobegnete od pravičnog suđenja u pravnoj državi, koju ćemo uspostaviti brže nego što mislite. Odgovaraćete!

Gradski odbor DS Šabac

Exit mobile version