„Doživotna“ za glavnu urednicu „Podrinskih“

Jedva je, cenjena Milanka, deklarisana članica SNS, dočekala da svane, ne bi me čudilo da prijavi „neprospavanu“ noć“, kako bi, po hitnom postupku, podnela krivičnu prijavu protiv glavne i odgovorne urednice „Podrinskih“, zbog javno objavljenog mobinga, na zvaničnoj fejbuk stranici „Podrinskih“, od strane cenjene Milanke, koja je, da podsetim, veče pre toga, nedelja, u 20.17 časova, telefonom uznemirila urednicu „Podrinskih“ „ljubazno“ tražeći od nje da se, dakle, javo izjasni, kao „član“ Srpske napredne stranke, šta misli o radu Vlade i predsednika Aleksandra Vučića.

I, kada su svi očekivali da se cenjena Milaka javno izvini zbog, „greške“ i mobinga, u kasnim večernjim satima, i to u nedelju, prema glavnoj urednici „Podrinskih“, koji se može okarakterisati kao svojevrsna provokacija, usledilo je podnošenje Krivične prijave od strane cenjene Milanke (ne zna se koja je jer Milanki, za koje ja znam, ima više).

A informaciju o podnošenju Krivične prijave objavio je naprednjači, „dobro obavešten“ botovski profil koji se već „proslavio“ lažnim i uvredljivim tekstovima o članovima Redakcije „Podrinskih“ na koje Tužilaštvo, i pored zvanične prijave, ni posle više od godinu dana nije reagovalo.

“Saznajemo:

Članica Srpske napredne strane iz Šapca podnela je krivičnu prijavu protiv glavne i odgovorne urednice lista „Podrinske“ Isidore Kovačević, nakon što je Isidora snimila i javno objavila sadržaj njihovog telefonskog razgovora.

Očekujemo da tužilaštvo u najkraćem mogućem roku osudi ovo bezobrazno ponašanje „mlade“ gospođice Kovačević.” – stoji u objavi ovog portala.

I šta sad?

Očekujem da Tužilaštvo, po hitnom postupku, jer „pametnijeg“ posla očito nema, pokrene krivični postupak protiv glavne urednice „Podrinskih“ i predloži doživotnu robiju. A elemenata za ovako drastičnu kaznu ima više. Pre svega, onaj najbitniji, kako je glavna urednica „Podrinskih“ mogla, i smela, da cenjenoj Milanki ne odgovori hvalospevom na pitanje o radu Vlade i predsednika Aleksandra Vučića. Takođe, otežavajuća okolnost za urednicu „Podrinskih“ je činjenica da ona nije član Srpske napredne stranke iako se, evidentno je, vodi kao takva što se može, i treba, smatrati kao „nedopustivo“.

Vreme je da odete sa vlast. Ili na robiju. Mada obe opcije su realne.

Ivan Kovačević

 

 

Exit mobile version