Današnji izveštaji o koronavirusu zastrašujući

NEOZBILJNO I NEODGOVORNO PONAŠANJE ZZJZ ŠABAC

Broj zaraženih koronavirusom u Šapcu se dramatično povećava. U toku jučerašnjeg dana (nedelja) po izveštaju Zavoda za javno zdravlje Šabac otkriveno je još 15 novozaraženih. To navodi na konstataciju da je stanje alarmantno ali i da „stručnjaci“ i u Republici i u šabačkom Zavodu za javno zdravlje više vode računa kako da se okončaju neregularni izbori nego o zdravlju građana. I sve čine da se glasanje što pre okonča bez obzira na bezbednost građana.

A da je tako najbolje govori i činjenica da je Zavod za javno zdravlje danas objavio zbirni izveštaj o zaraženima koronavirusom u Mačvanskom okrugu za proteklih nedelju dana kako bi od većine građana sakrio činjenicu da je samo juče, dakle u nedelju, otkriveno još 15 lica koji su inficirani koronavirusom.

Nažalost, ni ovi rezultati ne mogu da se uzmu kao istiniti jer se istina skriva od javnosti pa građanima ostaje da mogu da izaberu kome više da veruju. Kriznom štabu Republike Srbije, Zavodu za javno zdravlje Šabac, na čelu sa Vujković M. Brankom, ili, zamislite, BIRN-u.

Možda nam tako i treba!

NIJE SVE ONAKO KAKO IZGLEDA! MNOGO JE GORE!
Ivan Kovačević

Exit mobile version