Dan rukometa za najmlađe

Treću godinu za redom održava se ova manifestacija posvećena rukometu kojom se završava jedna takmičarska godina mlađih kategorija klubova „Medicinara“ i „Metaloplastike“ uzrasta od 2006. do 2014. godište kojih je 5 sekcija i 2 sekcije iz Klenka i Platičeva kao i 3 generacije devojčica kluba „Medicinar.“

„Manifestacija je u redovnom programu aktivnosti šabačkog Rukometnog saveza a njome završavamo takmičarsku godinu mlađih kategorija. Učestvovalo je oko 150 dece u nadmetanju izvođenja penala a nakon ovoga sledi zasluženi odmor pa nove radne pobede,“ naglasila je Tanja Ilić , sekretar Šabačkog rukometnog saveza.

Sportski direktor „Metaloplastike“ Slaviša Stojinović istakao je da je klub podjednako posvećen mlađim kategorijama kao i prvom timu kao i da je uložen veliki trud da Dan rukometa prođe u najboljem redu i sa lepim uspomenama.

Promocija mini rukometa za predškolce je održana u prethodnom periodu a od jeseni sledi promocija rukometa po osnovnim školama što je jedna od glavnih aktivnosti Saveza do kraja ove godine.

A.Giner

Exit mobile version