Da sprečimo paniku i neželjene posledice

OTVORENO PISMO VUJKOVIĆ M. BRANKU

Redakcija „Podrinskih“ se obraća Vama, kao vd direktoru Zavoda za javno zdravlje, da nam odgovorite na sledeća pitanja:

  1. Da li je tačno da je koronavirus ušao u jedno veliko šabačko preduzeće?
  2. Ako je to tačno šta Zavod za javno zdravlje radi na sprečavanju da se ovaj virus ne proširi po gradu?
  3. Kako je i ko je koronavirus ponovo doneo u Šabac?

Naime, po gradu su počele da kruže priče da je neki radnik, ili radnici, jednog velikog šabačkog preduzeće oboleo od koronavirosa. Kako se bliže izbori i kako su građani zabrinuti za svoje zdravlje i zdravlje svojih porodica molim Vas da nam najhitnije odgovorite na ovo pitanje jer javnost Šapca ima pravo, i mora, da zna istinu.

Takođe, otvorili ste, u ponedeljak, nepotrebno, zbog izbora, Gerontološki centar i dozvolili posete čime ste, osnovano se sumnja, ugrozili zdravlje stanovnika tog centra samo zbog velikog broja „sigurnih“ glasova. Neshvatljivo je da se po pitanju „otvaranja“ Gerontološkog centra Vi, kao vd direktor Zavoda za javno zdravlje, niste oglasili.

Da li to znači da su vama važni samo glasovi a ne i sudbine i životi ljudi koji su ucenjeni da glas daju Srpskoj naprednoj stranci i omoguće Vama, Vujković M. Branku, da postanete gradonačelnik Šapca. Jer Aleksandar Pajić to sigurno nikada neće biti.

Igranje sa zdravljem građana je najmonstuozniji zločin i neko će zbog toga morati da odgovara. A najveću odgovornost imaju direktori, u slučaju Šapaca vršioci dužnosti direktora, i Zavoda za javno zdravlje i Opšte bolnice.

Srdačan pozdrav

Ivan Kovačević, glavni i odgovorni urednik „Podrinskih“

Exit mobile version