Ceo slučaj je prijavljen policiji i predmet je u Tužilaštvu

Žika Gojković je jedini legitimni predsednik Pokreta obnove Kraljevine Srbije, sve drugo što izjavljuje Vojislav Mihailović i grupa njegovih pučista je samo produbljivanje krize i pokušaj uništavanje dobre energije za borbu u obnovi Kraljevine Srbije, koja vlada u odborima pokreta širom Srbije.

Predsednik POKS Žika Gojković je bio predmet ucene u pokušaju da se razbije stranka. U prilogu vam šaljemo na uvid jedini pravni dokument iz Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave od 27. decembra prošle godine u kojem se potvrđuje da je POKS upisan u Registar političkih stranaka od strane tog Ministarstva i da je njegov zastupnik Žika Gojković.

Lidera POKS-a je ucenjivao izvesni Vladimir Đorđević koji ga je pratio i snimao, kao i članove njegove porodice.

Pokazao mu video snimke i dokumenta i tražio je od njega da se skloni i prepusti mesto u stranci Vojislavu Mihailoviću  i da se ne kandiduje na sledićim izborima. Zauzvrat, nudio mu je platu od 2.000 evra unapred i druge pogodnosti. Naravno, Gojković je to odbio i onda kreće puč i linč.

Inače ogromna većina odbora je podržala predsednika Žiku Gojkovića zajedno sa njegovim zamenikom Milošem Parandilovićem i potpredsednicima stranke.

Ceo slučaj je prijavljen policiji i predmet je u Tužilaštvu, gde, za sad, niko ne preduzima ništa.

Sad je već jasno da je jedini cilj bio da se POKS pocepa pred izbore, da se građanima pusti ona stara izreka „svi su isti“ i tako sačuva ovaj trenutni nakaradni politički sistem koji odgovara ovima koji su do sad vladali i naravno pučistima koji rade u službi vlasti.

Hvala uredništvu na objektivnom informisanju.

Pokreta obnove Kraljevine Srbije.

Exit mobile version