Budućnost je zelena

Kopredsednik ZAJEDNO pred evroparlamentarcima o Zelenom talasu na Zapadnom Balkanu

Kopredsednik stranke ZAJEDNO i narodni poslanik Nebojša Zelenović, na poziv Evropske partije zelenih, govoriće danas o Zelenom talasu na Zapadnom Balkanu, na panel diskusiji koja se održava u Evropskom parlamentu.

Zeleni talas zahvatio je i Zapadni Balkan, a zelene partije ostvaruju sve veće uspehe u regionu i postaju jedne od najrelevantnijih političkih činilaca u regionu.

Svest građana o gorućim problemima u vezi sa životnom sredinom, nedostatkom demokratije i urušavanjem ljudskih prava sve više raste.

Zelene politike predstavljaju alternativu trenutnom sistemu – kako u našoj državi, tako i u čitavom regionu, nudeći konkretna rešenja kako da ZAJEDNO sačuvamo javna prirodna dobra, izgradimo državu solidarnosti koja brine o vladavini prava i svim građanima.

ZAJEDNO je stožer progresivnih ideja, zelenih politika i borbe za pristojan i normalan život u Srbiji i regionu. Sa našim prijateljima i partnerima iz Evropske partije zelenih radimo na ukazivanju problema, implementiranju zelenih politika i širenju zelenih ideja.

Budućnost je zelena. ZAJEDNO sa građanima gradimo solidarnu, demokratsku državu i čuvamo našu životnu sredinu, kako bi Srbija bila mesto za dobar i pristojan život.

Beograd, 30. jun 2022. godine

Informativna služba ZAJEDNO

Exit mobile version