Bruka i sramota koja se mogla izbeći

SPORTSKI ZLOČIN KOJI SE REČIMA NE MOŽE OPISATI

Odmah posle bestidne „provere“ kanuista, kandidata za odlazak na evropsko prvenstvo, iz javnosti su potpuno nestali svi čelnici Kajakaškog saveza Srbije. Niko od njih više nije bio dostupan ni za takmičare, ni za njihove trenere, ni za klubove ali ni za medije.

SPISAK TAKMIČARA

Mihajlo Ristić, Dimitrije Novaković, Nikola Perak, Vuk Miletić, Aleksandar Perović,  Vojin Rudović, Žarko Jakovljević, Branko Lagundžić, Andrej Ninković, Anastazija Bajuk, Olivera Mihajlović, Anja Damnjanov, Dunja Stanojev, Jovana Mladenović, Milica Popović, Željana Petrović, Eva Barta, Strahinja Stefanović, Mihajlo Subotić, Anđelo Džombeta, Nikola Rasulić, Marija Dostanić, Bojan Zdelar, Biljana Relić, Stefan Vrdoljak i jedina kanuistkinja Bojana Mihajlović. Treneri: Milan Đenadić, Đurica Levnajić, Nenad Kosijer, selektor Bora Sibinkić

Tako je bez odgovora ostao još jedan dopis, „PRIMEDBA“, koju je Svezu uputio klub iz Zabrežja. Međutim, na sajtu Kajakaškog saveza Srbije pojavio se spisak srpskih takmičara za evropsko prvenstvo.

Uskoro u „Podrinskim“ feljton: Kanu u Srbiji – od sjaja do propasti! Svi koji imaju i žele da kažu nešto na ovu temu mogu da nas kontaktiraju na E mail: info@podrinske.com. Bez straha i cenzure!

Čitjući taj spisak nisam mogao da se otrgnem utisku da je ipak mogao da se napravi neki kompromis. Recimo da je umesto tatine „nabiguznjače“ (izvinite me što psujem), Milana Đenadića, u Račice otišla Tijana. Bila bi to mala žrtva za Savez a velika dobit za srpski sport.

Exit mobile version