Botovi bez mozga

Kako funkcioniše neprednjački kadar

Eto, dovoljno je bilo da prođe samo dvadesetak dana od kada su se šabački naprednjaci samoustoličili, nezakonito pre okončanja sudskog procesa, i počeli da „vladaju“ gradom pa da svako ko ume i hoće da razmišlja svojom glavom može da vidi o kakvim se štetočinama i nesposobnjakovićima radi.

Naravno, ta primitivna rulja može, s pravom, da se tako ponaša jer oni na vlast nisu došli slobodnom voljom i željom Šapčana već kupovinom, ucenama i pritiscima na jedan sloj građana koji, nažalost, čini „demokratsku“ većinu pa smim tim prema njima i nemaju nikakvu odgovornost za svoje delovanje.

Dakle, istina je, naprednjaci su vlast kupili što novcem, što radnim mestima, što lažnim obećanjima ali ima i onih koji su svoj glas, svoj život i naš grad, zbog strasne ljubavi prema Aleksandru Vučiću, poklonili ljudima za koje, siguran sam, nemaju pozitivno mišljenje.

Ali, nisu nama problem moralne nakaze poput Pajića Sportiste ili Pajića Kolaboracioniste već državni „projekat“ stvaranja mržnje i raskola među građanima koji je u prvi plan izbacio sav mogući ljudski šljam i mentalni talog koji je, za malo lične koristi, spreman da laže, vređa, mrzi i uništava živote ljudi koje ne poznaje a koji ne misle kao naprednjaci – njihovi „poslodavci“.

 

Botovi

E, u tom i takvom „projektu“ mržnje centralo mesto zauzimaju takozvani „botovi“. Uglavno bezimene kreature mada sve više je i onih (osilili se) koji javno lažu i vređaju naprednjačke neistomišljenike u nadi da će ih (njih ili njihove najbliže) naprednjaci za to „bogato“ nagraditi. Naravno to nadanje nije bez osnova jer danas u gradskoj vlasti, sa naprednjačke liste (od odbornika do većnika), sede uglavno oni koji su svoju „stručnost“ dokazali na društvenim mrežama. Propagiranjem mržnje.

O tim i takvim likovima mnogo smo pisali pokušavajući da shvatimo i razumemo njihove porive. Međutim, nikako ne možemo da shvatimo kako neko sebi, bez obzira na očekivanu nagradu, može da dozvoli da se pokaže kao totalna budala. Ili narodski rečeno „lopata“.

No 1.

Nije tajna ni čudo da su, već odavno, naprednjački neprijatelji broj jedan u Šapcu „Podrinske“ i novinari i kolumnisti ovog lista. To se može videti po brojnim komentarima, punim mržnje, pakosti i zlobe, kojima se pisanje ovog lista komentariše na društvenim mrežama ali i među naprednjacima koji koriste svaki trenutak u javnom nastupu da kritikuju pisanje „Podrinskih“. I to je u redu. Ali, „braćo“ naprednjaci kad već dajete naloge vašim glupavim botovima da vređaju i omalovažavaju tekstove „Podrinskih“, u nadi da ćete na taj način ugasiti naš list, objasnite im i koje tekstove treba da kritikuju. Jer ovo kako izvesna Sanja Ranković komentariše tekst o aktuelnoj epidemiološkoj situaciji je primitivizam koji i vas prevazilazi.

NIJE SVE TAKO CRNO KAO ŠTO IZGLEDA! MNOGO JE GORE!

Ivan Kovačević

 

 

 

Exit mobile version